МАГИЧЕСКИ ЦЕЛЕБЕН РИТУАЛ С ОРИЗ

М. Петкова

За да изпълните успешно този ритуал, трябва да запазите всичко, което правите, тайно – дори и от семейството си. За него са ви нужни: неголям стъклен съд /с вместимост 250 грама/, тъмен плат и пластмасов капак за съда. Много е важно да измислите къде да скриете всичко това, за да не го видят любопитни очи.

Всеки ден – най-добре сутрин, веднага след като се събудите от сън – пускайте едно по едно в съда 7 цели/да не са натрошени/ зърна ориз. Пускайки ги, казвайте:

Първото зърно прибавям за своята сила, за да стана силен/на като бор.

Второто зърно прибавям към своето растящо могъщество и духовна сила.

Третото зърно прибавям към своята воля, за да бъде тя гъвкава и издръжлива като тръстика.

Четвъртото зърно поставям, за да бъда неприкосновен/а, за да не пропуска невидимата преграда около мен никакви магии и уроки.

Петото зърно прибавям към своето здраве, за да бъде то безупречно и от само себе си да влезе в норма.

Шестото зърно слагам за жизнената си сила, за да обединява тя всичките ми тела в едно хармонично цяло.

Седмото зърно поставям за уравновесеност на своята душа, зоркост, справедливост и храброст, за да стана като орела, който хваща змията.

Седемте оризови зърна са вашият таен код. Колкото повече стават зърната в стъкления съд, толкова по-скоро ще се изпълнят вашите желания. Както съдът се пълни с ориз, така и вашият организъм с всеки изминал ден се подобрява и изпълва с жизнени сили. Освен това, по време на изпълнението на ритуала, вие ще усещате прилив на енергия, светлина и радост.

Ако някой ви заподозре или открито ви попита какво правите, в никакъв случай не трябва да му казвате истината, защото магията на изцелението ще изгуби силата си.

Когато съдът се запълни с ориз, ви предстои най-трудната задача – цялото количество трябва да сварите без сол и подправки и за един ден/не наведнъж, а по няколко лъжици/ да го изядете. Не яжте нищо друго в този ден – само ориза.

Можете да изпълнявате ритуала без ограничения – винаги, когато пожелаете.