МАГ ЕЛЕНА: ОЩЕ КАТО ПОГЛЕДНА ЧОВЕКА, РАЗБИРАМ ДАЛИ ИМА МАГИЯ

Длъжна съм да помагам, защото Бог ме е избрал

Маг Елена е ясновидка откакто се помни. Тя е красива млада жена, която се е посветила на доброто и неотлъчно следва мисията си да помага на всеки, който има нужда. Смята, че щом е избрана, трябва да носи с достойнство дарбата си и да не посрамва Създателя, който и е дал тази задача.

Елена вижда еднакво ясно както миналото, така и бъдещето, открива и премахва успешно негативна енергия, проклятия, и магии. Помага при депресивни състояния, психични проблеми, наркомании и алкохолизъм. Изработва амулети и категорично заявява, че помагат.

Ясновидката споделя: „Приех своето призвание и дадох дума на Господ да помагам. Чувствам се пълноценна и щастлива, когато хората, на които съм помогнала, се връщат благодарни, а от погледите им искри щастие, увереност и радост.”

– Вие сте толкова млада, а Бог ви е дал дарба, която е голяма отговорност. Кога разбрахте, че имате ясновидска дарба?

– Бях на 12 години, когато разбрах, че Бог ми е дал възможността да предсказвам и помагам на хората. За разлика от повечето мои колеги, аз не съм преживявала катастрофа и не съм изпадала в странни състояния, просто винаги съм знаела, че съм по-различна от останалите хора, но приех този факт доста рано.

Винаги съм живяла с тази дарба.

В началото много се страхувах, защото знам, че животът на всеки човек е ценен и аз добре разбирам каква огромна отговорност нося. Затова се старая да бъда всеотдайна и се надявам, че хората, които търсят помощта ми, са го усетили.

– Как точно “виждате” хората? Какво е чувството да знаеш всичко за човека отсреща?

– Виждам всичко, което ги тревожи – болести, проблеми, очаквания и надежди.

Често виждам картини, особено от миналото на човека. Понякога ми се случва просто да се подава точна информация за събития от бъдещето, които впоследствие се потвърждават.

Чувството е все едно винаги съм познавала човека, който стои срещу мен. Някои хора в началото се притесняват и дори се плашат, защото им казвам неща, които си знаят само те и звучи абсурдно да ги чуят от напълно непознат човек.

Понякога ми се иска да не знам толкова много,

защото има хора с наистина невероятно нещастни съдби и повярвайте ми, много е трудно да си замълчиш… Смазва ме отчаянието им и всеки такъв случай ми се отразява физически, но, слава на Бога, досега винаги съм успявала да се справя както с техните проблеми, така и с емоциите, които предизвикват у мен.

– Когато видите нещо лошо – болест или смърт например, казвате ли го?

– Не, не казвам, защото има хора по-слаби духом, които веднага биха се сринали психически, а аз не мога да си позволя да изиграя такава роля в живота им. Когато видя болест или, не дай Боже, смърт, се опитвам по всякакъв начин да предотвратя това. Много пъти съм успявала, но има случаи, при които каквото и да правя, няма ефект. За съжаление, всеки човек има точно определен път, който трябва да извърви.

Не всичко в човешкия живот е предначертано до секундата, но по-съществените събития са!

– Може ли човек да промени това, което го очаква? Вие можете ли да помогнете?

– Ничия съдба не е окончателна. Човек се ражда със своята стара карма и прави своята нова карма. А през цялото време работи скритата му карма. Много хора се питат защо в повечето случаи лошите неща се случва точно на тях. Аз работя с фините тела на човека – с душата му, която чувства и преживява, с менталното тяло, където са духът, волята и връзката с висшия Аз. Всеки човек, когато получи удар от съдбата, се първоначално унива, губи вяра във всичко, после тръгва да търси помощ. Там е моята роля и ролята на хора като мен, които познават древното и съвременното езотерично послание и знаят, че Бог помага на падналия да се изправи и да се възстанови.

Да, човек може да се опита да промени своята съдба и бъдеще, но когато става дума за външна намеса – магия или проклятие, горещо препоръчвам да се направи консултация със специалист, защото „самолечението” е доста опасно. То е все едно да си купиш антибиотик без рецепта и без да си ходил на лекар или сам да ремонтираш колата си – еднакво опасно и несигурно е.

– Гледате и от разстояние. Всичко ли се вижда по същия начин, както когато човекът е пред вас?

– Бог ми е дал дарба, за която разстоянието и времето не съществуват и са абсолютно без значение.

– Разваляте всякакви магии и проклятия. Как може човек да разбере дали има направена магия?

– Наричаме тези неща магии и проклятия, но това са си чисти оръжия. Този, който използва подобно оръжие, може да предизви­ка влюбване, омраза, раждане на деца или бездетие, изцеление или болест. За един маг не съществува бяла или чер­на магия. Магията е начин да промениш реалността, а вече от ценностната сис­тема на мага зависи дали ще тръгне към светлината или към тъмнината.

Още като погледна човека разбирам дали има магия.

Най-вече от състоянието на погледа – той страхлив, неуверен, полужив. Освен това, когато човек има магия, кожата на лицето му е различна, тенът е сивкав – това са все сигурни белези.

Аурата също дава много точна информация. Омагьосаната аура е мътна, разкъ­сана, с много пробиви, през които става енергийно изтичане. Омагьосаният е енергийно изчерпан, неадекватен.

– Виждате ли духове на мъртви?

– Не, не ги виждам така, както сега виждам вас, но ги усещам и мога да разговарям с тях. Те не са страшни, както повечето хора си мислят, просто са различни от нас. Някои дори са ми помагали.

– Изработвате и кодирате амулети – как влияят те? Какво се случва, ако човек изгуби амулета си или пък го скъса?

– Кодирането на амулет или талисман е вид влияние върху енергийното поле на конкретната личност. То е свързано с програмиране на предмета, при което се създава специална енерго-информационна връзка между предмета и притежателя му.

Когато амулетът бъде загубен или откраднат, полето нарушава своята структура, изкривява параметрите си и вече не може да се говори за хармоничност. Дисхармонията създава негативни структури, които започват да действат отрицателно на даденото лице.

ТЕЛЕФОНИ ЗА КОНТАКТ С МАГ ЕЛЕНА: 0878 481 752 и 0897 435 988

Интервюто взе: Анна Димитрова