МАГ ЕЛЕНА: РАЗВАЛЯНЕТО НА МАГИЯ НЕ Е КАТО ДА НАРЕЖЕШ САЛАТА

Няма универсална рецепта за разваляне на магии

Бел.ред.: Маг Елена отговаря на най-често задаваните читателски въпроси. Ето какво каза тя за магиите и тяхната сила:

– Как и защо се правят магии и как ги разваляш?

– Ние, човеците, сме безпощадни. Понякога сме готови да навредим, а дори и да пожелаем смъртта на най-близките си, стига това да ни донесе материални облаги. На всеки 10 човека, които идват при мен, около 8 имат външна намеса в енергийното поле. Ако не се развали магията, тя може да подейства не само върху онзи, на когото е направена, а и да засегне някого от семейството му.

Аз работя с жертвата на подобно вмешателство 40 дни. Виждаме се неколкократно, докато изчистя негативното влияние. Понякога е много трудно. Има различни видове магии и някои от тях са така заплетени, че изискват доста труд и упоритост. Когато приключим, човекът се чувства различно и повечето му проблеми се решават. Естествено, няма да дам рецепта за разваляне на магии, първо, защото няма универсална рецепта и към всеки случай се подхожда индивидуално и второ, защото развалянето на магия не е като да нарежеш салата – лаикът може не само да се „пореже”, но и да си навреди сериозно, бих казала дори да се самоубие.

Единствено когато видя, че има болест, не мога да помогна чрез амулет или билка. В тези случаи препоръчвам да се направи консултация с лекар.

Доколко може да бъде опасна магията?

– Много хора не вярват или смятат, че магиите са бабини деветини. Други пък мислят, че ако не вярват, магията не може да им навреди. Нормално е човек да не вярва, че една бележка с арабски йероглифи може да промени живота му или да го убие. Често обаче в тези листчета, които ми се носят за разваляне на магия, откривам текст, чрез който се дава заповед на мъртвите да вземат душата на живия.

Магията съсипва здравето на онзи, на който е направена. Изведнъж всичко му тръгва наобратно, понякога последиците са фатални.

Някои вярват, че през високосни години по-често се случват лоши неща?! Това вярно ли е?

– През високосните години, като 2012, се случват повече бедствия и катастрофи. Има известна доза истина и в това, че бракове, сключени през такава година, ще са нещастни.

– Правиш амулети за различни случаи. Сигурно няма да споделиш точно как, но, моля те, посъветвай читателите ни кои символи са добри за амулет и начинът, по който могат да се използват.

– Ще дам повече информация за спиралата, тъй като нейните приложения са много и доста полезни.

Ако носите спирала на медальон от полускъпоценен камък има способността да открива тайните на бъдещето.

Шарката във вид на спирала върху скъпоценен камък или мънисто е талисман за хора, които не харесват живота си. С помощта на този амулет в тяхната съдба ще настъпи дългоочакваният обрат, който ще ги изведе на нова пътека. Той е особено подходящ за безработните, защото ще им помогне да си намерят работа.

Спиралата от жълт метал/без значение дали е благороден или не/ е подходяща за хора, които се нуждаят от сили за решителен скок. Този талисман ще привлече към вас симпатията на околните и вие ще завоювате признание в обществото. А прекалено затворените, излишно стеснителни хора, благодарение на жълтата спирала ще добият самоувереност, ще излязат от сянката, а роднините и колегите им ще забележат вашата оригиналност и ще я оценят по достойнство.

Спиралата от мелхиор помага на онези, които са преследвани от повтарящи се ситуации – все не им върви в любовта или редовно ги уволняват от работа.

Талисманът във вид на спирала от някакъв бял или сребрист метал помага на притежателя си да трупа знания и да ги използва по най-добрия за него начин.

Сребърната спирала е чудесна за студентите, особено през сесия.

Освен всичко това, дрехите и аксесоарите със спираловиден десен ще ви донесат успех на важна среща – както делова, така и романтична.

Гривните и колиетата, украсени със спирали, надеждно защитават от общуване с неприятни хора и от негативно енергийно влияние, било то урочасване или магия.

Коланът със спирала на токата ще привлече вниманието към вашата личност.

Даже плочките в банята, орнаментирани със спирали, ще работят за вас – след взимане на душ енергията ви ще се удвои.

Телефони за контакт с маг Елена: 0878 481 752 и 0897 435 988