МАГ ЕЛЕНА СЪВЕТВА: ЗАЩИТА ОТ БОЛЕСТИ СЕ ПРАВИ С ВЪРБОВИ ЛИСТА

Бел.ред.: Поради големия интерес към ритуалите и амулетите на маг Елена, екипът ни се обърна към нея с молба да сподели някои лесни за прилагане начини и методи, с които всеки от вас, скъпи приятели, да може да си помогне и сам. И тъй като в практиката си маг Елена е установила, че повечето хора се интересуват най-вече за здравето си, тя избра следните защитни ритуали:

Най-лесната и проста защита от болести се прави с листа от плачеща върба Ива. За тази цел откъснете няколко листа от Ива/около 5 – 6 листа/, изсушете ги и ги сложете в пакет от мека хартия. Поставете пакета на дъното на гардероба, където държите дрехите си. Този лесен метод ще придаде на висящите в гардероба ви дрехи способността да ви предпазват от болести.

От емоционално пренапрежение или разстройство можете да се избавите, като сложите в кутия от естествен материал – дървена, порцеланова или глинена – изсушени цветове от ябълка. По същия начин, както и в предишния случай, трябва да поставите кутията в шкаф или гардероб с дрехи. Броят на ябълковите цветове трябва да бъде равен или кратен на 24.

Много силен талисман, който практически ви предпазва от болести и бързо излекуване, ако вече сте се разболели, са елховите иглички, обвити в бял или небоядисан естествен плат. Можете да носите този талисман торбичка, в джоба или чантата си, както и да го оформите като амулет и да го носите на шията си. Ако изберете да го носите на шията си, верижката трябва да е от благороден метал или пък да е шнур от естествен материал – кожа или кълчища.

От орехи, по-точно от орехови черупки, можете да си направите простичка, но действаща защита. Вземете няколко ореха, счупете ги точно в средата, където се делят, извадете ядките им, измийте черупките и ги подсушете. Сложете всяка от тях на различно, но скрито място в дома или работата си – изберете местата така, че никой да не ги открие, тъй като те трябва да стоят там една календарна година. След изтичането на едногодишния срок трябва да ги съберете, да ги изгорите и на техните места да сложите нови. Броят на черупките трябва да е четно число. Освен това, много важно условие е двете черупки от един и същ орех да бъдат поставени така, че разстоянието между тях да образува права линия, което ще рече, че трябва да бъдат в едно и също помещение.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ВЪПРОСИ КЪМ МАГ ЕЛЕНА: 0878 481 752, 0897 435 988