МАРСИАНСКОТО СЪЩЕСТВО ЕКЛААР: НИЕ РАЗРУШИХМЕ ПЛАНЕТАТА СИ, НЕ ГО ПРАВЕТЕ И ВИЕ

Фрагмент от послание на Еклаар – космическо същество от етерната сфера на Марс

В моята понастоящем етерна родина – Марс, се придава голямо значение на духовното и музикално възпитание и развитие, тъй като те образуват баланса към нашето, ориентирано предимно към науката минало. В това отношение имаме общо с вашия свят както и в много други отношения. Ние също правехме атомни опити, които накрая доведоха до нагорещяване на атмосферата и до стопяването на полярните шапки. И така водните маси наводниха нашата планета. Въз основа на това построихме невероятна система от канали. Използвахме природо- и животоопасни технологии. Опитахме да надхитрим природата и Космоса. Ние опитахме да променим по нашите разбирания насилствено климатичните условия, което имаше като последствие превръщането на огромни пространства в пустини. Не само времето беше полудяло, но се стигна и до измирането на много растения и животни.

Моите предци разрушиха основите си за живот въз основа на безчувствен, основан на власт технично изграден начин на живот. Това почти разруши изцяло нашата планета. Някои от нас, заедно със същества от други планети, които ни предложиха помощ, се бяха заели за промяна до последния момент и затова те преминаха в етерното съзнание. Ние принадлежим към тези, които останаха по-нататък, за да помогнем на нашите братя и сестри.

Когато нашият материален свят на повърхността на планетата ни не беше повече обитаем, изградихме нашето жилищно място под повърхността и създадохме гигантски системи от тунели. На мнозина това служеше за преживяване, но под какви ужасни условия само. Без дневна светлина, без гледка към цветни пейзажи. Но така по този начин много от нас се осъзнаха.

Но имаше и Марсианци, които напуснаха Марс, идвайки на Земята по време на вашата Атлантидска Епоха. За съжаление бяха предимно онези, които разполагаха с необходимата власт и с необходимите технически средства, за да достигнат Земята. В едно предишно послание вече ти казах, че те допринесоха за края на вашата Атлантида.

[…] Ние принадлежим към Марсианците, които научиха своя урок чрез трагичното си минало. Горещо ви призоваваме, жители на планетата Земя, да преобразувате вашия свят в планета на Любовта!

Из книгата на Бригите Йост „Аквария – Богинята се завръща“