МЕДИТАЦИЯ за построяване и нарастване на СВЕТЛИННИЯ ПОТЕНЦИАЛ

Djasmuheen_12 etapa_4Бел. ред.: Медитацията е от книгата на Джасмухин „Духовен резонанс”

Настройте се на вълните на Светлината. Постоянно визуализирайте светлинен цилиндър около себе си. Вдишвайте праничната трансформираща енергия с всяко поемане на въздух.

Призовете енергията на белия свят. Използвайте само светлинната жизнена енергия в своето физическо тяло.

Помолете своето АЗ СЪМ Присъствие да ви „напръска” с течна Светлина, като постоянно увеличава нейното количество по време на вашите медитации – по време на сън, докато гледате телевизия, докато сте на работа и изобщо по всяко време, дори когато умът ви е зает с други неща.

Помолете Арктурианците, Майсторите на технологиите от Светлина, да наблюдават изпълнението на вашата програма по построяването и увеличаването на светлинния ви потенциал, докато той достигне възможния максимум, който е най-удачен за вас.

Призовете енергиите на Махатмите да ускорят и идентифицират качеството на поглъщаната от вас Светлина. Помнете, че всички енергии, които фокусирате на честотата на Духа, по време на медитация, служение, контактьорство или молитва, помагат за концентрацията на Светлината вътре във вас.

Естествено, колкото по-чисто е вашето енергийно поле и колкото по-лек е „багажът” ви, толкова повече Светлина ще можете да задържите в себе си.

По време на този процес от полза ще ви бъдат и други техники за изравняване на енергийното поле на емоционалното ви тяло чрез очистване на клетъчната ви памет/бел.ред.: вижте предишни броеве на в. „Психо”, в които сме публикували програми, декрети, утвърждения и техники за препрограмиране на клетките и ДНК/.