МЕДИТАЦИЯ „ДЪГОВИДЕН МОСТ”

Тази практика няма да ви отнеме много време. Главното в нея е да се настроите на седемте основни цвята на дъгата – червено, оранжево, жълто, зелено, синьо, индиго и виолетово. Най-добре е да я изпълнявате в компанията на съмишленици, но не е задължително – можете да я практикувате и самостоятелно по всяко време.

Ако работите в група, седнете в кръг. Може и да легнете на пода, като главите ви са в центъра на кръга.

Настройте се на честотата на Магнитното Централно Слънце, като в продължение на няколко минути просто мислите за него, съзерцавате неговата прекрасна, пулсираща светлина, която излиза от самото сърце на Слънцето.

Визуализирайте новия галактически лъч, който преминава чрез вас в центъра на планетата Земя. Постарайте се да усетите неговата вселенска мощ, вибрация и любов.

Наблюдавайте как в самото сърце на Централното Магнитно Слънце се ражда вихър от светлина – могъщ и свободен, със седемлъчев дъговиден поток от енергия. Той вече ви усеща и се насища с енергията на вашето внимание.

Отпуснете се напълно. Вижте как галактическите цветове стават все по-наситени. Съзерцавайте всеки цвят поотделно, а след това – заедно. Вихърът се увеличава и се откъсва от Централното Слънце, превръщайки се в могъща река от дъговиден огън.

Той се върти и се носи с огромна скорост през пространството и времето, озарявайки със своята свещена светлина и пламък милиарди звезди и звездни системи. Той ви чувства и се стреми към зова на вашето сърце, усеща неговата топла земна пулсация. Дъговидният лъч е устремен към вашето сърце и към центъра на Земята. Съсредоточете се върху центъра на вашата планета. Нейната съкровена кристална чаша се разтваря пред вас, подобно на цвете. Земята е готова да приеме дъговидния лъч и да го закотви в своя център с ваша помощ, чрез вашата любов, вашето тяло и съзнание.

Внимание!

В този момент вие си сътрудничите с Лейди Гая и Централното Магнитно Слънце! Сега получавате помощ от всички Учители, които се занимават с възнесението на Земята. Дъговидният мост се движи към вас. Отворете дверите на вашия слънчев сплит. Нека дъговидният мост влезе във вас и се разтече по каналите на вашето тяло. Усетете неговия свещен пламък в своите тънки канали и тела. Усетете неговите пулсации и аромат, живото присъствие на Централното Магнитно Слънце и свръхмощния му мега-лъч, който бе напълно активиран. Той вече присъства във вас, тук и сега, концентрира се във вашето сърце, във вашата коронна чакра, в двореца на слънчевия ви сплит. А сега от вашето сърце през муладхара чакра/бел.ред.: коренна или сарална чакра, която се намира в основата на гръбначния стълб/ дъговидният мост започва да се излива в центъра на Земята.

Наблюдавайте известно време, как дъговидният пламък на вселенския мост на възнесението се вкоренява в кристалното лоно/ядро/ на Майката Земя, стопля я отвътре и ускорява хода на всички нейни еволюционни процеси.

Сега отправете дъговидния лъч на възнесението между участниците в медитацията – от сърце в сърце, от човек на човек. Ако изпълнявате медитацията самостоятелно, отправете лъча от вас към вашите близки, приятели, членове на семейството и т.н.

Сега насочете дъговидния мост в дълбините на вашето детство. Нека този свят огън озари детството ви и окончателно изгори и трансмутира цялата остатъчна енергия на страха и болката в чиста светлина. концентрирайте се за няколко минути върху това. Позволете на дъговидната енергия на Прехода да протече по каналите и чакрите ви в свободен поток.

Дъговидната спирала трансформира триизмерната реалност на света в четири- и петизмерна. Извършва се съединяване на центъра на Земята, вашия централен канал, всяко планетарно същество и всяко сърце с великото тайнство на квантовото ускорение.

А сега пуснете дъговидни мостове между всички градове/села, които познавате, като започнете с мястото, където се намирате в момента. Съединете ги, пускайки между тях мостове. Нека дъгите бъдат големи, нека се издигат до небесата и излъчват необичайно ярки и топли светлини. Нека станат мощни и концентрирани, почти плътни, пълзящи из целия свят. Нека арките на дъгите съединяват градове, реки, езера, морета, океани, страни, хорските сърца. Съединете с дъговидни мостове всички, които обичате. Любовта и влюбеността са двете основни енергии на Възнесението.

Дъговидните мостове са мостовете на вашата свобода. Позволете на тази енергия да танцува и тържествува във вас и чрез вас. Пуснете на свобода своя вътрешен „дъговиден танцьор”. Танцувайте и се веселете заедно с дъговидната енергия на Прехода.

Отпразнувайте този миг. Това е вашият нов етап – още една стъпка нагоре във вечната светлина. Не забравяйте, че всичко, което създавате сега в своето съзнание, ще бъде въплътено на Земята в конкретни форми, възможности и шансове, които могат да помогнат на много души да извършат своето Възнесение и да запазят биологичните си тела.

Накрай благодарете за сътрудничеството на вашата планета – Майката Земя, и Централното Магнитно Слънце. И приемете в храма на сърцето си любовта и благодарността към тях, като кажете:

В храма на Единното Вселенско Сърце любовта и динамиката на еволюцията, ние/аз благодарим/я на всички Възнесени учители за сътрудничеството и съвместната хармонична настройка.

Галактическите инженери на Възнесението

СЕФЕРА

Превод от руски: Анна Димитрова