МОГЪЩИ РИТУАЛИ ЗА УСПЕХИ И СБЪДНАТИ ЖЕЛАНИЯ

Ритуал с въже или конец

Набавете си парче здраво бяло въже или конец. Вземете го в двете си ръце, като го държите за двата края. Дърпайте го с всички сили в различни посоки, като си представяте, че енергията на вашето желание влиза в него.

След това омотайте въжето около свещ. Запалете свещта и я изчакайте да изгори до край. Съберете изгорелите остатъци и ги увийте в нещо – това е вашият талисман за изпълнение на желания.

Можете да постъпите и по друг начин – без да изгаряте въжето, а само да го носите постоянно със себе си, тъй като то вече е приело силата на желанието ви. От време на време общувайте с него, като го дърпате, както направихте това първия път – така неговата сила ще се възобновява всеки път, а вие ще придобиете още по-голяма устременост по пътя към постигането на желанията си. Когато мечтата ви се осъществи, срежете въжето по средата, за да освободите натрупаната в него енергия, предназначена за вече изпълненото желание.

Ритуал за успех в делата с перо

За да постигнете успех и да удържите победа в своите дела, трябва да се снабдите с перо от птица. Много е важно от каква птица ще бъде то и какво ще е на цвят.

Сивото перо ще ви помогне да успеете в службата и в кариерното си развитие. Черното перо пък ще ви защитава от врагове и недоброжелатели. Бялото перо ще ви дари с очистване и покровителство от Висшите сили. Червеното или розово перо носи любов, синьото дава здраве, а зеленото – пари.

Перото от врабче ще ви помогне да завържете нови делови отношения. Перото от врана и бухал дарява мъдрост и способност за по-голяма възприемчивост и памет в учението. Перото от петел възстановява жизнените сили и влива нова енергия в тялото на този, който го притежава. Перото от сврака ще ви донесе финансов просперитет, а пауновото перо ще ви дари с бърз успех и слава.

За да стане вашето перо магическо, прочетете му следните думи:

„Мафафуа занги дие аргмафон”

Това заклинание е универсално и може да се използва за изпълнение на всякакви желания. И винаги носете перото със себе си.

„Птичи Бог” изпълнява желания

Плоският камък с отвор се нарича „Птичи Бог”. Това е известен талисман за щастие и изпълнение на желания. Можете да носите такъв камък в портфейла си или на шията си, като го вържете с каишка.

Малко хора обаче знаят тайната на този талисман. За да изпълнява той вашите желания, трябва да погледнете в дупката на камъка и да „видите” в нея желаните от вас събития, а след това да го сложите в юмрука си и силно да го затоплите – така силата, с която го топлите, ще бъде изразходвана за въплъщаването на вашите мечти в реалността.

Ритуал за предотвратяване на неуспехи

Запалете жълта и оранжева свещ. Опишете на лист хартия не желано, а събитие, което смятате или сте сигурни, че ще ви се случи. Може просто да напишете една дума – „неуспех”, „беда” и т.н. Използвайте за писане червена химикалка. След това вземете черен флумастер и начертайте голям кръст върху надписа, който написахте преди това. Правейки това, трябва да знаете, че с този ритуал вие действително отстранявате от живота си нежеланата реалност. Запалете листа от пламъка на свещите и кажете:

Очиствам със свещения огън от всяко зло,

от всяка скверност,

от всяка лоша мисъл,

това, което е било,

това, което ще бъде,

това, което трябва да бъде.

От левия път се махнете, по правия път тръгнете,

всяко зло от всички страни изчезни.

Съберете останалата пепел и я пуснете вятърът да я разнесе.

Свещ на желанията

Купете осем свещи с различни цветове: бяла, червена, оранжева, жълта, зелена, синя, виолетова, небесносиня. Ако не можете да намерите всички цветове, използвайте само бяла, червена, жълта, зелена и синя.

В неделя сутринта сложете в голяма чаена чаша бялата свещ, като намалите дължината й така, че да бъде колкото височината на чашата. Запалете другите свещи. Накланяйте всяка от тях поотделно над чашата с бялата свещ, за да капе вътре различни цветове восък. Напълнете чашата по този начин с разноцветен восък до нивото на бялата свещ.

Палете тази свещ на щастието всяка вечер, докато желанията ви се изпълнят.

Силно заклинание

Намислете си желание. Напишете на лист хартия 7 пъти думите:

КАМАДИ, РАДУНИ, ПИКНИФ

От другата страна на хартията напишете желанието си. Носете със себе си листа, докато желанието ви се изпълни. След това го изгорете.

Източник: blackwarlock.com

Превод: М. Петкова