Молитва за излекуване/преобразуване и помощ

Молейки за помощ, веднага, без да я приемете напълно, превключвате съзнанието си на друг сайт или върху ежедневните проблеми. Ние ви обичаме и търпеливо очакваме ума и съзнанието ви да станат устойчиви. Знаете го и това е само напомняне, за да се освободите напълно от егото, от бърборенето на ума и от всичко, което не е от Бога.

Даваме още молитви за излекуване/преобразуване и ви молим да помогнете на себе си и на тези, в които мъждука искра и е спотаена все още възможност за спасение, като четете молитвите и повелите ежедневно, когато сметнете за нужно.

Ще спасим, колкото се може повече души: тези, които са далеч от нас и тези, които са близко. Толкова малко време остава – както за вас, така и за нас са скъпи всяка минута и всяка заблудена душа. Помагаме, даряваме светлина и любов с молитвата си:

Възлюбени Господи Баща/Майка на проявеното битие и мироздание, Архангели и Майка Мария, Пророци наши, Бога на медицината Асклепий, Лечител Панталеймон, Серватос и лекуващите му ангели, Сили на Светлината, простете и ни помилвайте, спасете ни, очистете ни, излекувайте ни, преобразувайте монадите ни, духа, душите и сърцата ни, съзнанието, ума, разума, тялото на Присъствието, елементалните тела, мястото на действие и условията, състоянието на земните същества, които носят светлина и са готови да го проявят, доколкото позволява законът, в съгласие с всички наши Висши Аз. Напълнете ни с лечебните енергии на любовта, на прошката, милосърдието и състраданието, с лечение, преображение и съзидание, и други дарове на Светия Дух, толкова, колкото всеки може да поеме. Благодарим ви безкрайно! Обичаме ви и ви прославяме!

Амин и Алилуя! Да бъде така! Да се изпълни!

Казвайте по-често тази молитва.

Ние Сме Здравето! Ние Сме Божествената Светлина на Лечението и Преобразуването!

Светлина, Мир, Любов и Излекуване ви желаем!

Бог на медицината Асклепий, Лечител Панталеймон, Лекуващите Ангели

Източник: biopole.ru