МОЛИТВИ КЪМ АРХАНГЕЛ РАФАИЛ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ВСЯКАКВИ БОЛЕСТИ – 2 част

Очи

Скъпи архангел Рафаил, благодаря ти, че измиваш очите ми със своята изумруденозелена лечебна светлина, че ми помагаш да се фокусирам и да виждам цялата красота на живота с всичките й подробности.

Панкреас

Скъпи архангел Рафаил, моля те, облей моя панкреас със своята лечебна енергия и помогни на моята храносмилателна и ендокринна система да функционират съвършено и в Божествена хармония.

Пикочен мехур

Скъпи архангел Рафаил, благодаря ти, че изпращаш своята изумруденозелена лечебна светлина в моя пикочен мехур и цялата ми отделителна система. Сега с готовност се освобождавам от всички гневни мисли и чувства и си позволявам с любов да призная истинските си емоции пред себе си и пред другите.

Простата

Скъпи архангел Рафаил, благодаря ти, че се грижиш и лекуваш простатата ми и ми даваш съвети, за да мога и аз да поддържам нейното здраве и функция.

Пръсти

Скъпи архангел Рафаил, благодаря ти, че излекува пръстите ми и възстанови тяхната стабилност и подвижност. Сега се освобождавам от всяка болка и изцяло приемам твоята лечебна енергия с дланите и пръстите си.

Пръсти на краката

Скъпи архангел Рафаил, моля те, помогни на пръстите ми да се излекуват, да бъдат здрави, силни и напълно подвижни. Моля те, помогни ми да стоя стабилно на краката си и да вървя свободно напред по житейския си път. Сега се освобождавам от целия гняв и нежелание да простя, за да ги заменя със здраве и спокойствие.

Психично здраве

Скъпи архангел Рафаил, моля те, помогни ми да осъзнавам и да виждам моя живот красив и подреден. Моля те, помогни ми да се освободя от болката от миналото и от тревогата за бъдещето, за да се радвам на настоящия момент. Моля те, покажи ми как да се съсредоточа върху това, за което изпитвам благодарност, и да предавам всички мъчителни мисли на Бог в мига, в който се появят.

Раждане

Скъпи архангел Рафаил, моля те, грижи се за моята бременност и раждане, за здравето и безопасността на моето бебе, както и за мен. Благодаря ти, че с твоя помощ раждането ми ще бъде лесно и безпроблемно.

Рамене

Скъпи архангел Рафаил, сега предавам целия си товар на теб и на Бог, за да го лекува и трансформира. Вече не желая да нося нищо негативно и стресиращо. Моля те да изчистиш и обгърнеш раменете ми със своята защитна и лечебна зелена енергия.

Ребра

Скъпи архангел Рафаил, благодаря ти, че възстанови равновесието в моето тяло и целостта на ребрата ми. Сега те са здрави във всяко отношение, в хармония с духовната истина. Благодаря ти, че ми помагаш да дишам леко и приятно.

Репродуктивна система (за жени)

Скъпи архангел Рафаил, моля те, дай ми подкрепа, съвети и лечебна енергия, за да поддържам репродуктивната си система и моето тяло да откликне на желанието ми да забременея. Моля теб и другите ангели да напътствате мен и моя партньор, за да зачена успешно и да родя здраво I дете.

Ръце

Скъпи архангел Рафаил, моля те да обгърнеш ръцете ми със своята изумруденозелена лечебна светлина, да отстраниш всичко, което не е от Бога, да им върнеш истинската сила и съвършеното здраве.

Скръб

Скъпи архангел Рафаил, моля те, прегърни ме и утеши скърбящото ми сърце. Помогни ми да продължа напред и да изградя отново живота си. Моля те, дай ми надежда и покой.

Сливици

Скъпи архангел Рафаил, моля те, облей сливиците ми със своята облекчаваща и лечебна изумруденозелена светлина. Благодаря ти, че се грижиш за здравето ми с разбираеми съвети и лечебна енергия.

Стомах

Скъпи архангел Рафаил, сега предавам на теб и на Бог всичко, което ме тревожи, за да бъде излекувано и променено. Позволявам си да приема с готовност всичко, което се случва в живота ми, защото знам, че душевният покой води до чудо­творно изцеление. Благодаря ти, че изпълваш стомаха ми с лечебната си енергия и възстановяваш съвършеното здраве и хармония на моята храно­смилателна система.

Стъпала

Скъпи архангел Рафаил, моля те, заздрави стъпалата ми, помогни ми да стъпвам здраво и стабилно, следвайки пътя на душата и сърцето си.

Сън

Скъпи архангел Рафаил, моля те, успокой ума ми и ми помогни да се отпусна, да се доверя и да се освободя от напрежението. Благодаря ти, че ми помагаш да се насладя на прекрасния нощен сън. Сега се чувствам в безопасност и знам, че ме обичат.

Сърце

Скъпи архангел Рафаил, сега се освобождавам напълно от всички емоционални притеснения, които стягат сърцето ми. Предавам всички свои емоционални болки на теб и на Бог – изцяло и с пълно доверие. Моля те, обгърни ме с изумруденозелената си светлина, която аз вдишвам с всяка клетка на сърцето и кръвоносната си система. Благодаря ти, че по всякакъв начин подкрепяш моето здраво сърце.

Тегло

Скъпи архангел Рафаил, сега предавам всичките си тежки мисли и чувства на теб и на Бог. Настроението ми е ведро, мислите ми са безгрижни и на сърцето ми е леко. Моля те, прережи всички нишки на страха, които ме свързват с нездравословните храни и напитки, и поддържай моя здравословен апетит и начин на хранене.

Тревожност

Скъпи архангел Рафаил, моля те да успокоиш мислите и нервите ми с изумруденозелената си светлина. Помогни ми да се отпусна и да повярвам, че любимите ми хора, както и аз, сме защитени и в безопасност.

Челюст

Скъпи архангел Рафаил, благодаря ти, че излекува челюстта ми, за да бъде здрава и да функционира правилно. Благодаря ти, че ми помагаш да дъвча и гълтам лесно и с удоволствие. Сега се освобождавам от всяко напрежение в челюстта си, защо­то знам, че ти ме подкрепяш напълно и ме закриляш по всякакъв начин.

Черва

Скъпи архангел Рафаил, моля те, изпрати своята лечебна енергия в моите черва и цялата ми отделителна система. Нека бъдат съвършено здрави и да функционират правилно във всяко отношение.

Черен дроб

Скъпи архангел Рафаил, сега желая да се освободя от целия задържан гняв и нежелание да простя.. Искам да изчистя напълно черния си дроб от всич­ки остатъци от предишния си начин на живот. Благодаря ти, че излекува черния ми дроб и се погрижи той да функционира в съвършено здраве.

Устни

Скъпи архангел Рафаил, моля те, излекувай устните ми и им върни истинското състояние на Божествено здраве и съвършена функция.

Уши

Моля те, скъпи архангел Рафаил, със своето Божествено присъствие и с лечебната си енергия направи така, че ушите ми да бъдат здрави и да функционират правилно. Желая да се освободя от всичко обидно и нараняващо, което ушите ми някога са чули. Желая да чувам само истината.

Яйчници

Скъпи архангел Рафаил, моля те да изпълниш яйчниците ми със своята изумруденозелена лечебна светлина, да премахнеш всички болки и блокажи и да им помогнеш да функционират съвършено във всяко отношение. Благодаря ти, че ми показа какво да предприема, за да се погрижа за здравето и благополучието си.

Из книгата на Дорийн Върчу „Чудотворните изцеления на Архангел Рафаил”, изд. Аратрон