Мудра за покупка на недвижим имот

Тази мудра помага при всички сделки с недвижими имоти. Ако искате да наемете апартамент, да го купите, да построите нов дом, да инвестирате в акции в строителството, да смените жилището или дейността на вашата фирма е свързана с покупко-продажба на недвижими имоти, то тогава е необходимо да изпълнявате тази мудра. Особено ако имате изгарящо желание да си купите апартамент, недвижими имоти, а нямате пари за тази покупка.

Мудрата ще ви помогне успешно да извършите сделката, ще ви опази от възможни подводни камъни (в това число и от конфликт със съседите).

Мудрата за покупка на апартамент и недвижими имоти, генерира енергия, която привлича необходимите недвижими имоти. Тя ще осигури енергия, която има свойствата на подкрепа, стабилност, комфорт.

Бъдете активни, обръщайте внимание на всички появяващи се възможности.

Пред вас ще се отворят врати. Вашата задача е да не минете покрай тях.

Мудрата проправя пътя към необходимия дом, а необходимата сума идва сама при вас.

Основното е да вярвате, че покупката на апартамент и недвижими имоти за вас е реална. Най-важното е да знаете точно какво искате, акуратно да си представите този дом, как вие вървите в него, колко етажа има, колко стаи и т.н. И в същото време свържете тези мисли при работа с мудрата.

Как се изпълнява мудрата за покупка на недвижим имот?

Ръцете се поставят на нивото на гърдите. На отворената дясна длан на ръката лежи дланта на лявата ръка под ъгъл от 90 градуса.

Палецът на дясната ръка се поставя над кутрето, така че той минава покрай основата на безименния, показалеца и средния пръст, опирайки възглавничката си в основата на показалеца. При това останалите пръсти на дясната ръка са изправени и притиснати един до друг. Съединете възглавничките на средния пръст и палеца на лявата ръка.

Затворете очи, дишайте спокойно и равномерно. Представете си как енергията от ходилата на краката се издига нагоре до слънчевия сплит и се разпространява по цялото тяло. Много, много искате да купите апартамент, недвижими имоти.

Препоръчително е да започнете да изпълнявате тази мудра в момента, в който у вас се появи целта – да купувате. И дори когато още нямате средствата.

Изпълнявайте до този момент, в който вие вече влезете в този дом, сутрин и вечер (преди лягане и след събуждане) по 2 – 3 минути.

Мудрите се изпълняват седнали с изправен гръб, обърнати на изток. Изпълняват се сутрин или вечер около 5 минути.