МЪЖЕ, НЕ СЕ КАРАЙТЕ С ПОЛОВИНКАТА СИ В 15:00 ЧАСА

Ако сте решили, че ви е дошло времето да се издигнете в службата, поискайте повишение от началството точно в 13:00 часа, пише в. „Дейли телеграф”, цитиран от actualno.com, защото това е моментът, в който вероятността да го получите, е най-голяма.

Според последните изследвания в областта, мъжете, а и в частност жените, са склонни да изпълняват различни прищевки в точно определен час от денонощието, затова преди да пристъпите към точно определена молба, погледнете колко е часът.

Ако сте дама и искате мъжът до вас да удовлетвори поредната ви прищявка, най-добре е да отправите към него исканията си в 18:00 часа. В този час мъжката половина от човечеството е най-склонна да изпълнява глезотии, към които много честои спадат женските капризи. Според учените няма значение дали става въпрос за това мъжът ви да измие чиниите или да ви резервира стая в луксозен хотел за уикенда – ако часовникът показва заветния час, успехът ви е почти на 100 % гарантиран.

Мъжете трябва да избягват конфронтациите с нежните си половинки в периода около 15:00 часа следобяд, тъй като има голяма вероятност да го загубят, а печеливши ще бъдат дамите.
„Познавайки тези естествени емоционални промени, през които всички хора преминават през деня, околните могат да се възползват, за да получават каквото поискат“, заключава психотерапевтът Иви Бентли, ръководител на групата британски учени, стигнали до тези изводи.