НАШАТА ПЛАНЕТА Е ХРАМ НА БОГА, В КОЙТО МРАКЪТ Е САМО ФОН

Йорданка Николова

Камъкът и изворът в Горни Богров са ни дар от Господ, тъй като сме негов обичан народ

– Господи, чуден камък расте (буквално) в манастира „Свети Георги“ в Горни Богров, в момента е 210см и продължава да расте. Според легендите камъкът е от ХІІІ век, оставен от кръстоносците и е донесен от тях от хълма Голгота – Йерусалим. Преди години жена преспала в манастира и сънувала сън на едно място в двора, че има вода, свещеникът не повярвал много, но после решили да проверят и открили наистина вода със странен сладникаво-горчив вкус. Изследвали са я и тогава са ги попитали дали водата не е от Мъртво Море. Защо, Господи, камъкът расте и защо са задали въпрос дали водата не е от Мъртво Море, защо вкусът на водата е такъв?

– Дете, дете, както вече знаеш, камъните са живи същества с различен от вашия цикъл и темпо на живот.

Този камък е от метеорит, попаднал в днешен Египет преди 1,5 млн. години.

По същество той е Силициев Кристал, притежаващ свойството мимикрия. Напоен с благодатта на човешката Любов и Вяра, той расте и събира тази Любов и я акумулира, свързвайки човешката с всемирната Любов Моя! Така той е и приемател, и предавател – антена на Любов, но и Информация на човека и Космоса.

Що се отнася до водата – Мъртво Море е частица от Първичния Океан – хранителен бульон на Земята – и да,

този извор в Горни Богров е частица от този Първичен Океан на Живота,

или той е първата вода на Земята, поради което водата му е силно лечебно-хранителна.

Водата идва от недрата на Земята и по-точно от пространството между магмата, около ядрото-Кристал на Земята и първия й земен пласт – няма общо с Мъртво Море, освен състава и Силата на Енергията си. Както и камъка – той има Енергийно излъчване с обхват 3,5 км и действа лечебно на физическо, Енергийно и ментално нива.

Те –

и камъкът, и изворът са ви Дар от Мен като Мой обичан народ –

източник на Сила на Духа, Мъдрост, Енергия и човеколюбие!

– Благодаря Ти, толкова искам България да върне чистотата си, Красотата си, Добротата, но и Силата, Гордостта и уважението на друтите народи! По полята и планините да пасат стада, полята да са засяти и хората отново да са щастливи, работещи, творящи, засмени, отдъхващи в прекрасните кътчета на страната ни и тя отново да е Извор на изобилие, Радост и Любов! Същото желая и на другите държави по Земята!

ДА БЪДЕ!

Господи, Б. Борисов е поканил държавните глави на Катар и Турция – какво да очакваме от тази среща?

– Дете, и двете държави имат големи и алчни интереси към България. Това, което ще бъде представено от тях пред народа, ще е добро, но КЛАУЗИТЕ, ТАЙНО ДОГОВОРЕНИ, НЕ СА ДОБРИ! Те НЯМА и да бъдат оповестени на хората, но са ПРОДИКТУВАНИ ОТ САЩ и са вид  ОКУПАЦИЯ от ИСЛЯМИЗМА (целта на САЩ е да няма спокойствие конкретно в България и на Балканите!).

В тези дни и Президентът Плевнелиев покани Бил Гейтс да правим компютърен център и разработки на НАСА, много добре знаем за какво работи НАСА И ЗА НЕЙНИТЕ КОНСПИРАЦИИ! В същото време нашите учени в БАН, които са направили и правят ценни разработки на световно ниво, остават без пари?

Господи, преродените римляни сега явно целят отвътре да унищожат България – моля Те, ПАЗИ Я, ПАЗИ И НАС, ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ!

– Спокойно, дете, до реализацията на всичките тези проекти има време, в което ще се случат ред Чудеса! СПОКОЙНО!

– Дано! Господи, след всичките информации за 20.05.12 г., а преди и за 21.12.12 г. лично аз не чувствам страх и дори не очаквам кой знае какво, но желая Злото да бъде победено и хората да живеят в Мир, Любов и Радост. Знам, че мислите ни сътворяват действителността, особено ако много хора искат и мислят за едно и също нещо. Земята ни и без това е красива и ако може да стане като в Рая, е още по-прекрасно! Дано!

– Дете, дете и СЕГА Земята е един малък, прекрасен и чист Рай, както и вие сте едни чисти и Светли Души, както и да изглежда това по човешки.

Вашата планета е Мой Храм в ПРОЯВЛЕНИЕ и Мракът е САМО ФОН, на който вие сияете – злите и другите Мой деца на Мрака само УТВЪРЖДАВАТ ВАШАТА ДУША, КАТО МОЙ ИЗВОР НА ЛЮБОВТА!

Така че Аз не ви съдя, независимо от вашия избран Път на Доброто или Злото, защото безкрайно ви обичам, а и защото вие сте Творение Мое на Любовта, а така Аз се преопознавам и Творя заедно с вас!

Спокойно в Пътя си върветеи, сами правите своя избор, слушайки вашата Душа, която е НЕРАЗРИВНО И ЗАВИНАГИ СВЪРЗАНА С МЕН!

Ваш Отец и Творец и св. Син и св.Дух – т.е. Светлина и Истина, Любов и Прошка и благослов за всеки един в Моята Вселена, която е Извор на ЛЮБОВТА!

Според мен е добре да не забравяме, ЧЕ ЛЮБОВТА ОСВЕН ЧУВСТВО, Е И ДЕЙСТВИЕ!

– Но въпреки това се чудя, Господи, дали всичко това не е мечта – бягство на добрия човек, който обаче не действа, а чака някой друг да му свърши работата, в случая Ти, Господи и Светлите Твои Сили?

– Не, дете, не е така – Преход има и в Галактичен, и във Вселенски аспект, така и в планетарен, но и в човешко-астрален аспект!

АМИН!

Информацията е от 20.05.12 г.