ОБРЕД ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПАРИ ОТ АЛЕКСЕЙ ФАД

Можем да си помогнем във финансово отношение с един ритуал, за който руският ясновидец Алексей Фад твърди, че е изключително ефикасен. Ето какъв ритуал ни препоръчва той за сдобиване с пари:

Прави се в деня на новолунието или в първата седмица след него.

Необходимо да се включите/свържете/ със света на финансовите потоци.

Като начало, не забравяйте, че цветът на парите е зелен, стихията на парите е метал, а числото на парите е 5.

И така, първо трябва да се снабдите със зелен метален съд.

Сутринта в деня на новолунието или в първата седмица след него, в предварително приготвения зелен метален съд-касичка /банка/ пускате 55 монети – по 5 или 50 стотинки. По този начин ние вливате в съда енергията на числото 555, затваряте отверстието с восък и капанът за пари е готов.

Вземате касичката /банката/ в дясната ръка и започвате да обикаляме апартамента или стаята в посока на часовниковата стрелка повтаряйки магическите слова: „Вед Ваяна мани горы!” и подрусвате касичката като дрънкалка. Приключвайки /горе-долу след 5 минути/ си представяте, че над вас се изсипва дъжд от монети.

Обредът може да се повтаря 3 поредни дни.

Много скоро парите започват да се появяват в портмонето.

„Ако ви е нужна конкретна сума – представете си, че е в ръцете ви, но с една важна уговорка – поискайте от Висшите сили два пъти повече, защото обикновено дават половината от исканото. Този обред води до получаването на парични суми в много кратко време, неговата сила и ефективност са тествани от хиляди мои клиенти”, категоричен е Алексей Фад.

Източник: magicwish.ru

Превод: М. Петкова