ОЧИСТВАНЕ НА ДОМА С КВЕОРТ

Руна Квеорт

М. Петкова

Руната Квеорт е руна на огненото ритуално очистване. Смята се, че тази руна в комбинация с пламък на свещ се превръща в благодатен огън.

Предлагам ви два варианта за очистване на помещение – дом, търговски обект, офис и т.н., с помощта на руната Квеорт.

Вариант 1

Вземете голяма свещ, не църковна, и нанесете върху нея с маркер или издълбайте с игла четири пъти – от върха надолу – руната Квеорт, произнасяйки името й.

Вещите магове препоръчват също да напишете на лист хартия имената на всички, живеещи в дома или работещи в офиса, и отдолу да нарисувате руната.

След това кажете следното:

„Нека руната Квеорт, без вреда за дома/офиса/магазина, без вреда за мен и моето семейство, да очисти моето жилище, стените, всички предмети, които се намират в него, от уроки, проклятия, магии, зли очи, негативни програми, всякакви магически, рунически, астрални, ментални и енергийни негативни въздействия.

Нека руната Квеорт изведе от това помещение гнева, завистта, злобата, мъката и всички негативни емоции, които ни пречат да живеем нормално и да се радваме на живота.

Нека руната Квеорт изгони от нашия дом/офис/магазин всички енергийни същности, които вредят и пречат на семейството/колектива и доведе добрите духове на жилището ни, без вреда, да бъдат естествена защита на помещенията в него.”

Сега запалете свещта и обходете дома/офиса/магазина с нея. Движете се по часовниковата стрелка, като тръгнете от входната врата. Когато обходите цялата къща, трябва отново да се върнете пред входната врата. Обърнете особено внимание на шкафовете и огледалата. Препоръчително е да поръсите огледалата със светена вода след като приключите ритуала. Ако на някое място свещта започне да пращи, постойте на това място по-дълго, докато спре да съска. Оставете свещта да изгори до край.

Вариант 2

Вземете 5 свещи, като една от тях трябва да е по-голяма. Желателно е голямата свещ да е синя на цвят, а останалите 4 да са бели. На голямата свещ изпишете или издълбайте с игла руната Квеорт 9 пъти, а на останалите – руната Хагалаз по 9 пъти.

След това разположете свещите из помещението, което ще чистите, по следния начин – главната свещ сложете в центъра, а четирите по-малки в ъглите. Запалете свещите и изпълнете ритуала, както е описан в предишния вариант – четирите свещи си стоят в ъглите, но ги изчаквате да догорят напълно, а с голямата свещ обхождате помещението.


Това е комбинация от няколко руни, която се счита, че има по-голямо действие, така че може да използвате и нея – изпишете я на лист хартия, а останалите ритуални действия са същите.