ОЧИСТИТЕЛНА ПРАКТИКА „МИСТИЧНА ОСМОРКА”

А. Пламенова

Тази практика ще ви освободи от вредоносните енергийни програми от типа на уроки, магии и проклятия. Тя ще ви извади от „зациклянето” по отношение възприемането на заобикалящия ви свят и от еднообразието. С нея ще изчистите своята аура и енергийното си поле. Ще увеличите жизнената си енергия и концентрацията си. Тя ще разшири вашето съзнание и ще извърши още много други неща, които ще усетите след нейното изпълнение.

Нейният творчески потенциал не може да бъде описан напълно. Просто опитайте!

1. Поставете 2 свещи на пода – на разстояние 2 – 3 метра. Запалете ги.

2. Застанете така, че свещите да бъдат пред вас на една линия. Сега заобиколете първата свещ – минете така, че свещта да се окаже от дясната ви страна. После заобиколете втората свещ от дясно – минете така, че движението ви да е осморка. Продължавайте да извършвате тези движения – да правите осморки около свещите.

3. По време на движенията повтаряйте избрана от вас мантра – например, „ОМ МАНИ ПАДМЕ ХУМ”, „ОМ НАМАХ ШИВАЯ”, „ГАЯТРИ МАНТРА” и т.н. Може да повтаряте и някоя молитва – това е по ваш избор.

4. Ходете спокойно и бавно, плавно и леко, повтаряйки мантрата или молитвата си. Постепенно ще се успокоите и ще престанете да забелязвате, че правите осморки.

5. Практикувайте тази техника, когато и да е през деня, по 20 минути в продължение на 8 дни, без прекъсване.

Можете да ориентирате линията, на която стоят свещите в посоки север и юг. Започвайте практиката с позиция „лице на север”. Това не е задължително, но е препоръчително за по-добър ефект.

Когато негативите изчезнат, ще усетите върховно успокоение – ще имате чувството, че се намирате извън времето и пространството.