ПАВЕЛ ГЛОБА: ПРЕЗ 2012 Г. ЩЕ СЕ РАЖДАТ МНОГО БОЛНИ И СЛАБИ ДЕЦА

ЩЕ СЕ ПОЯВИ НОВ ГРИПЕН ВИРУС – ДЕЛО НА ФАРМАЦЕВТИЧНАТА МАФИЯ

Продължение от бр. 1

– Какво ще се случи с Япония?

– Възможно е да има силни земетресения, които ще променят територията на Япония. Може даже да разцепят най-големия остров Хоншу на две части. Това е вероятност, но не е изключено да се случи. Процесът на разцепването ще продължи много дълго – между 30 и 40 години. Тихоокеанският регион е много сеизмично активен и

по контура на Тихия океан ще има страшни земетресения.

Аляска, Мексико, Калифорния, Сан Франциско, Южна Америка, Япония, Филипините, Китай – по тези места ще има големи земетресения. Същото важи и за Камчатка, Нова Зеландия и Хавайските острови.

На територията на Евразия също има сеизмоопасни райони – Турция, Балканите, Иран и Афганистан са застрашени, но по-малко.

Русия не е заплашена от подобни катаклизми – единствено затопляне на климата може да има, но това ще ни се отрази добре, тъй като нашата държава е с доста студен климат.

В много страни по света ще има водна катастрофа и борба за прясна вода. Това ще стане около 2020 г.

– Топенето на ледниците – какво ще стане с тях?

– Това ще стане след 2020 г. и ще бъде много бавен процес – ще продължи 30 – 40 години. Бавно ще се затоплят крайбрежните територии и ледовете ще се топят – много страни няма да могат да се спасят и с язовирите си. Това се отнася най-много за Холандия. Част от южна Англия, Персийския залив, делтата на Нил, Амазонка, Мисисипи, Бангладеш, северна Франция, Нормандия – тези страни може да бъдат заляти от водата. Русия ще се раздели с част от Кронщад/бел. ред: морски град край Финския залив на Балтийско море, съвсем близо до Петербург/, както и с част от Карелския провлак. Финландия и Полша също ще се разделят с част от териториите си. Но всичко това няма да бъде катастрофално.

В Русия може да има проблеми в Сибир, около делтата на река Об, която се намира в низина. Там вероятно ще стане огромно страшно блато. Това ще се случи в периода 2020 – 2030 г.

– Какви страшни болести грозят човечеството през 2012 г.? И как да се предпазим от тях?

– Не мисля, че през 2012 г. ще бъде много по-страшна от 2011 г. по отношение на болестите. Не очаквам да има нещо кой знае колко лошо – обичайните епидемии ще се появят, а вирусите ще продължават да мутират. Ще има обаче много детски заболявания през годината, защото Сатурн е в Скорпион. Това се отнася най-вече за новородените – за тях може да се каже, че това ще бъде направо мор. Ако през 2011 г. са се раждали нормални деца, то през 2012 г. ще е точно обратното.

Ще се раждат много слабовати деца, голяма част от които няма да оживеят.

Ще има много неизлечими детски болести.

Освен това, възрастните ще се разболяват от детски болести, свързани с кожата – варицела, рубеола и т.н.

Ще има различни форми на грип, а освен птичия вирус , ще се появи и нов вид. Тези вируси не са естествени, а са направени от фармацевтичните компании, за да се продават лекарствата им. Това е чисто комерсиален проект. Лошото е, че медицината стана заложница на голямата политика.

– Какво ще бъде положението през 2012 г. на финансовия пазар?

– През 2012 г. ще има малки колебания нагоре-надолу във финансово отношение, но през 2013 – 2014 г. ще бъде най-страшната финансова криза, която

ще срине и долара, и еврото и изобщо всички валути.

Затова смятам, че войната на Изток е почти неизбежна. Не знам дали ще е световна, или не, но ще бъде свързана с ислямските страни. Тази война ще даде възможност на западните страни и най-вече на САЩ да покрие своите разходи. Америка ще покрие дълговете си, които наброяват трилиони, а единственият начин това да се случи, е войната.

– Ще се обедини ли Русия с държавите от бившите съветски републики?

– Да, обединяването ще започне през 2020 – 2021 г.

Беларус, Украйна и Казахстан ще станат част от Русия,

но това ще бъде обединение, не империя. По-скоро ще е някакъв федерален принцип на обединение. Ще бъдат направени конституционни изменения, лидерите и властта ще бъдат сменени. Ще дойдат на власт образовани, грамотни млади хора – програмисти, компютърни специалисти и изобщо специалисти в областта на техниката. Мисля, че поколението на родените през периода 1970 – 1980 г. ще започне да се прокрадва към властта.

– Какво ще кажете за края на света?

– Краят на света е метафизически въпрос. Този въпрос трябва да отправите към Господ Бог, а не към астролог или ясновидец. Никой астролог няма да отговори на такъв въпрос. И все пак, ако има край на света, той може да се случи във всеки един момент. Песимистите навярно вярват в това, че ще има край на света, но аз съм оптимист и изобщо не мисля, че ще случи подобно нещо. Винаги съм смятал, че има два подхода към края на света – първият е на тези, които търгуват с тази тема, а вторият е позитивен и ще ви кажа защо. Ако, например, много хора смятат, че скоро ще настъпи краят на свет, след който ще дойде Страшният съд, то те ще се опитват да бъдат добри, да се променят в добра посока – може да преод\смислят живота си и да престанат да вършат злини. Ето това е добрият аспект на теорията за края на света.

Аз от 1980 г. преживявам някъде 7 или 8 пъти край на света. Мисля, че и този път ще го преживеем.

Превод: Анна Димитрова