ПАРИТЕ НЕ ОБИЧАТ СКЪСАНИ ДЖОБОВЕ

За да обичат изработените пари вашия дом, в деня на заплата не трябва да харчите нито един лев, цялата сума трябва да пренощува в къщи. Някои мъдри хора съветват през цялата година да се пази едра банкнота, която, както казват те, се „зарежда” с вашата енергия и започва да привлича към себе си други пари. Пари няма да имате, ако свирите с уста в помещение, ако обирате трохите от масата с ръка.

Не давайте на заем хляб и сол – късметът ще премине в друго семейство.

За да се задържат парите в къщи, поставяйте метлата с дръжката надолу.

Увеличение на заплатата е най-добре да искате в средата на деня.

Не давайте пари на заем в понеделник, не вземайте на заем във вторник и не връщайте дългове в петък. Вземайте и давайте заем непременно сутрин, защото всякакви действия с пари вечерта са към разоряване. И изобщо – старайте се да не взимате в заем, а да давате – така програмирате парите да се връщат при вас.

В джобовете на дрехите в гардероба слагайте дребни банкноти.

Парите не обичат скъсани джобове и копчета.

Никога не дръжте портмонето си празно – там трябва да има поне една монета. Всички банкноти трябва да се държат с лице към стопанина си. В най-малката преграда сложете сгъната на триъгълник банкнота. Също така в портмонето си пазете една щастлива монета от първата заплата, от добър човек или от успешна сделка. Тази монета не трябва да се харчи – тя е талисман. Иначе парите ще се обидят и няма да идват при вас.

Пари от игри, пари спечелени нечестно, намерени или подарени, не носят щастие и затова не трябва дълго да ги задържате. Раздайте ги или ги похарчете бързо.

След като прочетохте това, вие сигурно разбрахте, че парите лесно се губят и също така лесно се печелят. За да не ги загубите, придържайте се към тези прости правила!

АКО ИСКАТЕ, ОПИТАЙТЕ И ВИЕ!