ПИРАМИДАТА В МИРОВЦИ ИЗЦЕРИ МНОГО ХОРА

Весела Цалта

Пирамидата в село Мировци е направена досущ като Хеопсовата. Енергията й е толкова силна, че местните хора не смеят да доближат двора, защото вярват, че „там има извънземни”

Тя лекува успешно:

  • депресии, страхова невроза
  • диабет
  • паркинсон
  • проблеми с простатата
  • импотентност
  • кожни заболявания
  • мигрена
  • бъбречни заболявания
  • следоперативно възстановяване
  • артрит и др.

За разлика от медикаментозното лечение, пирамидната енергия на вреди на никой орган или система в човешкото тяло. Постепенно се засилват имунните сили на организма, изчистват се болестните състояния и човек започва един по-пълноценен живот.

Миналата година ви разказахме, мили приятели, за лечебната пирамида в Мировци. Доста хора проявиха интерес по телефона, задавахте въпроси, неверието беше голямо. Появиха се и първите доста плахи посещения – отначало от любопитство, а после вече на базата на резултатите – с огромно желание.

Практиката показа, че пирамидата представлява едно прекрасно място за медитация, за релаксация и успокояване на нервната система. Понякога се оказва, че са достатъчни само 35 влизания в пирамидата, за да се стартира процесът на лечение. После продължаваме със сеанси от разстояние. Има хора, които вече трета година проявяват интерес и имат желание отново да поемат и се заредят с лечебните енергии на пирамидата. Някои хора си зареждат вътре и вода. Знаем, че водата „помни”. Затова заредената в пирамидата вода може да се използва като допълнение към терапията.

Бих искала да споделя поне някои от по-фрапиращите случаи, намерили помощ благодарение на пирамидната енергия. Не водим статистика, нямаме дневници, защото не се занимаваме с писане, а се опитваме доколкото можем да помогнем. Установихме, че ако добавим към лечението в пирамидата и подходящи билкови чайове от билки, заредени вътре, резултатите са по-добри и настъпват доста по-бързо.

Даниела И. от София се обади по повод тежка страхова невроза. Приемаше доста успокоителни, антидепресанти. Казваше, че често „пропада в дупка”, т.е. нищо не я интересува, криеше се от хората, прекарваше с часове сама в стаята си, с поглед, насочен само в една точка. Проведохме 2 курса по 10 сеанса. В почивката между двата курса продължихме да общуваме по телефона, като направихме доста сеанси по метода Силва. Постепенно намалихме, а към момента и напълно сме спрели приема на лекарства. Даниела приема само билкови чайове. Тя е отново свежа и лъчезарна, среща се и общува с хора, отново ходи на работа и работи пълноценно.

10 сеанса бяха достатъчни за Николай К. от Варна да забрави за проблемите с простатата си. През това време бе правен и точков масаж. Изгълта и доста билкови смеси в този период, но вече не приема никакви лекарства и казва, че живее доста по-спокойно, а и води активен полов живот.

Леля Гана след няколко години лекарства за висока кръвна захар сега спазва само малко по-строг контрол над храната си и живее нормално. Тя проведе на два пъти по 15 сеанса в пирамидата. Успоредно с това приемаше определени билкови отвари. Сега нейната кръвна захар се движи в границите 4,5 – 6 единици, което й дава възможност за един доста по-спокоен начин на живот. Успоредно с това се подобри и състоянието на ставите й. Магическа пръчка няма, но с упоритост и търпение чудесата стават реалност.

Ваня и Венета от Шумен направиха доста сеанси в пирамидата. Успяха да усетят благотворното влияние на енергията й за очистване на организмите им. В един момент се позасилиха оплакванията от проблемни за тях органи, но с течение на времето всичко отшумя. И двете решиха, че само сеансите в Пирамидата в Мировци не са им достатъчни, че е хубаво човек по-често да се зарежда и пречиства и още в края на миналата година всяка от тях си изгради лична пирамида в двора си, в която да прекарва по-дълго време.

Трудно могат да се опишат случаите, на които ставаме свидетели тук, а и обикновено хората искат да бъде запазена тяхната самоличност, може би защото не искат да си спомнят за тежките години, преживени от тях… Но малко или много от уста на уста се говори, споделя се и все има желаещи да поемат поне малко от енергията на пирамидата.

За съжаление, климатът на Мировци е доста суров и не е възможно целогодишното използване на пирамидата. Допълнително, ние пък не сме поставяли никакви изолации, за да останат само естественият камък и дърво и да не променяме енергетиката й. Затова тя работи само от началото на юни до края на септември. Задължително е предварителното записване, за да сме там в това време и да си помагаме взаимно нещата да се случат.

Телефонът за допълнителна информация и записване е: 090 309 022