ПЛАНОВЕТЕ НА ИЛЮМИНАТИ И ПРЕДСКАЗАНИЯТА НА ПРОРОЦИТЕ

Тъй като земята е енергийна единица заедно с хората, илюминатите водят война срещу човечеството на всички нива, за да намалят до минимум броя на населението. Илюминатите са оръжието, което Сатаната използва да установи царството си, и те му служат здраво, за да може той да постигне целта си. Всички възможни средства се използват за тази цел.

Целта на САЩ е Иран да бъде въвлечен във военен конфликт с цел да се предизвика очаквания отговор на Китай. Китай е главният прицел, Китай е този, когото преследват. Начинът, по който ще го представят на хората е, като използват Иран като примамка, като го накарат да използва ядрено оръжие, за да предизвикат отговор. Китай тогава се очаква много бързо да се включи в подкрепа на Иран. Планът е така да бъде подпален фитилът на Близкия Изток и досегашният конфликт ще изглежда като детска игра. Тоест, те удрят с един куршум два заека. Ще използват ситуацията, за да създадат Световно правителство, както мнозина го наричат, на Интернет. И в тази хаотичната обстановка след ядрения конфликт ще бъдат пуснати биологичните оръжия, китайците ще се разболеят от грип, ще има световна грипна епидемия и някои страни като Китай ще бъдат засегнати най-много. План за „световно господство”, където Китай да бъде заличен. Да не забавяме, че Китай е най-големият кредитор на Америка! Китай има най-големи вземания от САЩ с американски дългови книжа за близо 1,16 трилиона долара.

Пророчествата на момчето Вячеслав 1 – 49*:

Китайците имат много добри хакери и копират всякаква военна техника. Китайците от Новия Световен Ред ще бъдат много жестоки глобалисти-войници и ще убиват деца и мирно население, жени и мъже в Русия. Психотронното оръжие съществува и го има почти навсякъде засега, но се употребява по-малко. Когато Китайците стигнат до Урал, американците за пръв път ще употребят психотронното оръжие масово срещу тях, от което почти всички китайски войници ще полудеят!!! Господ ще накаже китайците за злодеянията им! Земята ще се разцепи дълбоко до преизподнята в Китай и оттам ще излиза голяма радиация.

Наводнения няма да има по Земята, но ще има огромни пожари а на други места ще има студ до –200 градуса и там ще се създаде новата Кристална решетка. Цялата земя ще почне да се измества откъм полюсите, ще стане приплъзване на земните слоеве. Цялата планета Земя ще се мести, ще има подводен взрив в Черно море. Голяма катастрофа в Черно море – сероводородът ще се взриви и самозапали! Град Одеса ще бъде залят и изгорен и части от Турция ще изгорят, а после Черно море ще изчезне напълно.

Пророчество на преподобния Серафим Тяпочкин – 6.04.1982 г.:

Най-голяма трагедия ще е завземането на Сибир от Китай. Това ще стане не по военен начин: китайците, вследствие отслабването на властта и откритите граници, ще започнат масово да се преселват в Сибир, купувайки имоти, предприятия, жилища. Чрез подкупи, заплахи, договорки с властимащите, те постепенно ще подчинят икономическия живот в градовете. Всичко ще стане така, че едно утро руските хора, живеещи в Сибир, ще се събудят в китайска държава. Съдбата на тези, които останат там, ще е трагична, но не безнадеждна. Китайците жестоко ще се разправят с всички опити за съпротива. Западът ще подпомага това пълзящо завладяване на нашите земи и всячески ще подкрепя военната и икономическа мощ на Китай, от ненавист към Русия. Русия трябва да издържи в тази битка. След страдания и пълно обедняване, тя ще намери в себе си сили да се съвземе.

Слава Севрюкова, 1977 г.:

„Това е една огромна измама. Краят й е близо, но САЩ, те няма да сдадат положението без бой. Ще насъскат Китай срещу единствения им сериозен враг – православна Русия. Наполеон и Хитлер си счупиха главите в Русия, да видим как ще се казва техният китайски амбициран последовател. Трябва достойно да пазим нашия православен свят и да бъдем до Русия в трудни времена. Безродните банкери (които някои наричат „еврейски“) ще си строшат главата окончателно, защото с инатлък може да се спечелят някои битки, но не и играта. Ще си строшат главите, но няма как, ще трябва да преминем и през това чистилище. А истината и доброто ще победят. Това е по-сигурно отколкото че утре слънцето ще изгрее!

Между Русия и Китай кръв ще се пролее. Ще има сериозно стълкновение”

Има само една армия, която наброява 200 милиона – китайската! …

От Библията – Откровение Йоан Богослов 9 гл.:

„И като затръби шестият ангел, чух един глас от роговете на златния олтар, който беше пред Бога,

14 че някой казваше на шестия ангел, у когото беше тръбата: Развържи четирите… ангела, които са вързани при голямата река Ефрат.

15 И развързаха се четирите ангела, които бяха приготвени за тоя час и ден и месец и година, за да убият третата част от човеците.

16 И числото на воюващите конници беше 200 милиона; аз чух числото им.

17 И конете във видението и яздещите на тях ми се видяха такива: те носеха като огнени, яцинтови и жупелни нагръдници; и главите на конете бяха като глави на лъвове, и от устата им излизаше огън, дим и жупел.

18 От тия три язви, – от огъня, от дима и от жупела, що излизаха от устата им, – биде избита третата част от човеците.

19 Защото силата на конете бе в устата им и в опашките им; понеже опашките им приличаха на змии и имаха глави, и с тях повреждаха.“

Банкерът Дейвид Рокфелер 23 Септември 1993: „Сегашният прозорец от възможности, по време на който миролюбивият и взаимнозависим световен ред може да бъде изграден, няма да бъде отворен твърде дълго. Ние сме на предела на глобална трансформация. Всичко от, което се нуждаем сега, е криза и народите ще приемат Новият Световен Ред.“

„[Новият Световен Ред] не може да се случи без участието на САЩ, ние сме най-значимият единичен компонент. Да, ще има Нов Световен Ред, и той ще принуди Съединените Щати да променят своите схващания“

Хенри Кисинджър, 19 Април 1994 г.: „Нов Световен Ред ще има и това е ясно на всеки. Европа олеква, бавно, но неизбежно. За лошо или за добро, светът ще се балансира.”

През март т.г. прогнозистът на „Голдман Сакс“ Чарлз Ненер предвеща световна война през 2012 г. Той заяви, че клиентите му трябва да започнат да се отървават от ценните книжа, тъй като военните събития от края на 2012 г. ще доведат до най-големия срив на финансовите пазари.

Сатанистът от САЩ „Доктор Кисинджър ”!!!??? Д-р Хенри Кисинджър говореше: „Унищожаването на популацията (разбирай депопулация) трябва да бъде основен приоритет на американската външна политика към Третия свят.“

В момента, биотехнологичните компании тайно провеждат изследвания за контрола върху раждаемостта и предотвратяване на бъдещи раждания. Д-р Хенри Кисинджър в меморандума си към NSC предлага: „Депопулацията трябва да бъде основен приоритет на американската външна политика към Третия свят.“ Между другото, той изброява причините: „Американската икономика се нуждае от повече природни ресурси от чужбина, особено от по-слабо развитите страни… Където и намаляването на населението ще помогне за подобряване на перспективите за такава стабилност и политиката по отношение на регулирането на населението е свързана с разходите за ресурси и икономическите интереси на Съединените щати.

Не е изненадващо, че тази политика при президента Картър била въведена от Хенри Кисинджър и Бжежински – двамата имат близки отношения с Дейвид Рокфелер. Збигнев Бжежински заяви през 1991 г.: „След комунизма нашият най-голям враг е Православието?“

Семейство Буш, семейство Хариман (бизнес партньори в правителството на Буш на Уолстрийт за финансиране на Хитлер) и семейство Рокфелер се явяват елитът на американското движение за евгеника. Дори и британският принц Филип, който е част от Билдебергите, се изказва в полза на обезлюдяването:

„Ако бях предопределен да се преродя, бих искал да се върна на Земята под маската на вирус-убиец, за да намаля населението в световен мащаб.“

*Пророчествата на момчето Вячеслав можете да гледате в интернет на: http://www.youtube.com/watch?v=Opu5U4tUw5Y&feature=relmfu -8 http://www.youtube.com/watch?v=fuQy7fe3NOU&feature=relmfu -9