ПРОГНОЗА за 2011 г.

Демир – нумеролог, таролог: ОЧАКВА НИ ФИНАНСОВА СТАБИЛИЗАЦИЯ И ПО-МАЛКО БЕЗРАБОТИЦААрканът от картите Таро за България за 2011 година е 11-ти /Справедливостта/. През годината в България ще се правят целенасочени усилия за излизане от кризата,

ще има силна борба с престъпността и силната ръка на закона ще окаже влияние.

Ще има уреждане на административни въпроси на България и другите страни. Ще се разработят много нови проекти, по които ще се работи. Ще се разрешават много въпроси и проблеми в държавата, както ще можем да разчитаме на външна помощ и финансиране отвън. Много дела и присъди се очертават през годината. Много често ще се дискутират въпроси, свързани с болниците и здравеопазването. Ще има болести, очаквам грипове и епидемии, но няма да има висока смъртност.

През януари ще се дискутира политиката между България и Света. Ще има сделки, бизнес решения и увереност.

През февруари – ключова фигура на млад депутат, допуснати са грешки в управлението и финансовите операции.

През пролетта ще има силно влияние на закона, възможни са дела, проблеми със закона в по-високите и по-ниските прослойки. Пролетта ще бъде трудна, напрегната, очакват се скандали, интриги, много напрежение и нападки във всякакъв смисъл.

През лятото и есента се очакват нови идеи, дейности и новости в държавата.

Силно влияние на жена.

През есента и октомври месец – възможно е човек да си отиде от властта или от по-висок пост.

Към края на годината се очакват и положителни промени. Ще има много новости като идеи и действия.

Финансовото състояние на държавата ще бъде по-добро от изминалата година,

но на моменти променливо, няма да има окончателна финансова стабилизация. Ще има силно влияние от чужбина и към края на годината – добро стечение на обстоятелствата. Ще се обърне внимание на учебните заведения и учебния процес. Ще има някакви постижения именно в тази сфера.

Емоционалното състояние на хората в България ще бъде доста променливо, очаквам да има депресии, напрежение, скандали. Възможни са проблеми с данъци, скрити пари. Повишено внимание с финансови операции – възможни са грешки или недобро усвояване.

Катаклизми и трагични случаи в чужбина.

Бизнесът ще започне да излиза от кризата, добра дейност и нови работни места. Понижаване на безработицата.

Бавно излизане от кризата през след месец юни.

В началото на годината ще има напразни или неголеми крачки по този проблем, а след средата на годината – по-големи и решаващи крачки. Ще има посещения от чужденци, множество разговори и дискусии. Дългоочаквана вест за България.

ЗА СВЕТА

За света 2011 година ще бъде трудна, изпълнена с финансови проблеми и болни хора. Възможни са траурни случаи, загинали хора, катаклизми и болести. Нестабилни усилия за решаване на редица проблеми. Ще има множество незаконни сделки, отвличания, проституция, наркотици, множество изкушения /дяволски работи/. Светът е под влияние на дявола.
Към читателите

Честита Нова година на читателите на вестник „Психо“, желая здраве и живот, късмет и берекет – тези 4 думички дават всичко, от което се нуждае човек. Това е любимото ми пожелание и доста често го използвам