ПЪТЕВОДИТЕЛ ЗА РАБОТА С АРХАНГЕЛИТЕ

Архангел АЗРАЕЛ – напътства свещенослужителите от всички религии. Призовете го при починал или умиращ близък.

Архангел АРИЕЛ – Архангел на Земята – призовете я, за да се запознаете отблизо с феите и други вълшебни същества, да помогнете за опазването на околната среда или да излекувате ранено животно, птица, въобще жива твар.

Архангел ГАВРАИЛ – ангел-вестител; помага на всички земни посланици – писатели, учени, журналисти. Призовавайте да ви помогне да се справите със страховете си и склонността да се помайвате и отлагате; когато ви предстои ново начинание в областта на комуникациите и при всичко, свързано със зачеване, осиновяване, бременност и ранно детство.

Архангел ЗАДКИЕЛ – ангел на добрата памети заедно с УРИИЛ е прекрасен помощник на учениците и студентите. Призовете го когато ви трябва да си спомните нещо, включително собствената си Божественост.

Архангел ЙЕРЕМИЕЛ – призовете го, ако сте „заседнали” по духовния си път и когато се нуждаете от повече ентусиазъм във връзка с духовното си развитие и Божествена си мисия. Той ще ви утеши в процеса на емоционалното лечение, освен това, ще ви бъде много полезен, ако имате проблеми с прошката.

Архангел ЙОФИЕЛ – призовете я преди да се заемете с някакъв творчески проект. Тя е ангелът на „фън шуй” – може да ви помогне да се справите с хаоса в офиса, жилището, дори живота като цяло.

Архангел МЕТАТРОН – двамата с ДЕВА МАРИЯ работят заедно в помощ на децата – живите и починалите. Призовете го, когато имате нужда от помощ, свързана с деца.

• Архангел МИХАИЛ – освобождава от въздействието на страха. Призовете го, ако се чувствате застрашени или се притеснявате за личната си сигурност и Божественото си предназначение, или правите важни промени в живота си. Също така можете да го призовавате да Ви помогне да поправите всякакви механични и електрически уреди. Наред с това може да Ви съдейства да си спомните житейската си мисия и да ви даде кураж да я следвате.

Архангел РАГУЕЛ – призовете го когато искате да разберете някакъв езотеричен материал /вкл. сънища/ или да практикувате алхимията на проявлението.

Архангел РАФАИЛ – отговаря за лечението на физическо ниво. Призовете го при заболяване или травма на човек, дори и на животно. Помолете го да ви помага в лечителската практика /вкл. и в обучението./ Наред с това помага на пътешествениците – помолете го да Ви осигури безопасно и спокойно пътуване.

Архангел САНДАЛФОН– чрез музика помага на Архангел МИХАИЛ за премахване на страха и неговите последици. Пуснете си успокояваща музика и го помолете да ви помогне при всякакви духовни неясноти.

Архангел УРИИЛ– призовете го когато попаднете в задънена улица, когато трябва да премислите нещата ясно и да намерите отговорите. Освен това помага на учениците и студентите, както и на всички, които имат нужда от интелектуална помощ.

Архангел ХАМУЕЛ – помага ни във важни периоди от живота. Призовете го, за да си намерите нов романтичен партньор, нови приятели, нова работа или изгубена вещ. Щом попаднете в нова ситуация, той ще ви помага да я изградите и поддържате. За това го попитайте дали има нужда да коригирате нещо в личните или служебните си взаимоотношения.

Архангел ХАНИЕЛ – призовете го когато искате повече благодат и грациозност в живата си /мир, ведрост, весела компания от приятели, красота хармония/. Можете да поискате помощ преди всяко начинание, в което искате да бъдете въплъщение на изискаността /например при важно представяне, интервю за работа, първа среща/.

Из книгата на Силвия Браун „Живот от другата страна“, изд. Хермес