РЕПТИЛИТЕ НИ УПРАВЛЯВАТ С ФЛУОР

А. Димитрова

Хипотезата, че рептилите господстват на земята е отдавна известна на човечеството. Има още няколко хипотези, свързани с тази, за това как ни управляват. Тук ще изложим една от тях, която не е съвсем за пренебрегване.

Ако епифизата на хората функционираше толкова добре, колкото и другите части на мозъка, то ние нямаше да бъдем земни материалисти. Именно тази част на мозъка отговаря за свръхинтуицията и свръхвъзможностите, които все още нямаме. Не е ясно обаче дали това е по наша собствена вина, или по вина на някой друг…

Неутрализацията на епифизата чисто теоретично може да се осъществи чрез много силното въздействие на флуор върху нея. Знаем, че флуорът разрушава костите и зъбите, но той има изключително голямо разрушително действие върху епифизата – направо я бетонира.

Последствията от продължителното използване на флуор са: ракови заболявания, генетични нарушения в ДНК, затлъстяване, понижаване на коефициента за интелигентност, болест на Алцхаймер и още много други.

А флуорът е съставка в почти всички пасти за зъби, които ние ползваме минимум два пъти дневно. Изводите са ясни…

Между другото, има източници, които твърдят, че именно флуорът е бил използван за масов контрол на съзнанието в Германия и Съветския съюз в средата на XX век. С думата флуор пък древните гърци назовавали разрушението…

Ето още някои подробности:

До 1990 г. не са правени никакви изследвания как флуорът влияе на епифизата.

Първият човек, който инициира такова изследване, е английската лекарка Дженифър Люк. Тя доказва, че епифизата първа попада под ударите на флуора. Според проведените тестове, епифизата натрупването на голямо количество от този елемент в епифизата води до сериозната й дисфункция, провокира ранно полово съзряване и намалява способността на организма да се бори със свободните радикали. В същото изследване се казва, че флуорът може да предизвика генетично изменение на плода по време на бременност и увеличава риска за заболяване от рак. Редица последващи тестове показват, че често флуорът води до рак на костите.

Най-лошото от всичко е, че никой не обръща внимание на тези заключения. Помислете какво би се случило с фармацевтичната промишленост, ако доказателствата за токсичността на флуора бъдат масово разпространени!