РИТУАЛИ ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА КЛИЕНТИ И УСПЕШНА ТЪРГОВИЯ

М. Петкова

Ако искате във вашия магазин да пазаруват повече клиенти, изберете си някой от посочените по-долу ритуали и си осигурете по-добри приходи през предстоящия месец декември.

„Кодиран” ритуал

Вземете лист хартия и напишете с главни букви:

Клиенти 20Х108

Изпейте като песен/можете да използвате мелодията на известната песен „Мъни, мъни, мъни”/ на  следните думи:

Пари, пари, пари,

всички клиенти са в моя портфейл.

Сгънете листа с кода и го приберете в портфейла си.

„Кръгов” ритуал

Нарисувайте кръг на хартия – достатъчно голям, за да можете да стъпите върху него с двата си крака. В долната част на кръга напишете няколко пъти думата КЛИЕНТИ. След това на висок глас извикайте:

Обкръжен/а съм от клиенти.

Това е всичко.

Билков ритуал

За да привлечете клиенти и да предотвратите кражби и загуби в своя офис/търговски обект, нарежете няколко листа пресен босилек и ги залейте с вряла вода. Когато водата изстине, напръскайте първо прага на офиса си с тази настойка, а след това и около цялата сграда, в която се намира офиса ви. Вътрешната част на самото помещение напръскайте с настойка от канела – приготвя се по същия начин, както и тази с босилека.

Ако нямате възможност да приготвите найстойките, можете да използвате етерични масла от босилек и канела. В този случай добавете във водата 12 капки от босилековото масло и 9 капки от канеленото.

„Пчелен” ритуал

Вземете метален гевгир, восъчна пчелна пита/има ги навскякъде, където се продават пчелни продукти – най-вече по пазарите/. Сложете в гевгира смачкан вестник, а върху него – сухата восъчна пита. Запалете така направения „тамян” и опушете с него магазина или офиса си, като вървите по посока на часовниковата стрелка, четейки следните думи/вратите и прозорците на помещението трябва да са затворени/:

Аз съм търговец винаги за пример, вашите пари са в моя портфейл.

Колкото пчели се роят в пчелната пита, толкова хора да идват, бързат и пристигат в моя магазин.

Летете хора, като пчели на мед,

нека парите се леят като река,

нека успехът бъде винаги с мен.

Отворете вратите и прозорците на магазина си.

Ритуал „Хлебно място”

Напишете на лист хартия своето желание в сегашно време и поставете листа под хляб. Когато желанието ви се изпълни, напишете: „Благодаря. Желанието ми се изпълни.”

Този ритуал е особено ефективен, когато имате залежала стока, която от дълго време не можете да продадете. Най-добре е да направите ритуала на намаляваща Луна, когато искате да се отървете от стока. Когато ви трябват повече пари и съотвестно – клиенти, направете ритуала на растяща Луна, като просто напишете сумата, която ви е нужна и сложите листа под хляб.