РИТУАЛ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЖЕЛАНИЕ ОТ АРТУР РАЗУМОВ

Артур Разумов в своята книга „Събудете енергията на парите” споделя прост и много ефективен ритуал, който помага бързо да се изпълни вашето желание. Желанията, свързани с малки парични суми, се сбъдват буквално на следващия ден, а по-големите желания от рода на повишение в работата, се изпълняват за около един месец.

За изпълнението на ритуала първо трябва да се снабдите с тържествено и съсредоточено настроение, защото без него нищо няма да стане. Трябва осъзнато да подарите на процеса енергията на своето внимание.

Освен това са ви нужни благовония – няма значение точно какви, важното е да ви харесват, и зелена свещ.

И така. Напишете желанието си на тънка хартиена лентичка, която лесно ще изгори. След това вземете тънък конец и привържете хартиената лента с желанието към свещта, така че изписаните думи да бъдат от вътрешната страна, т.е. да не се виждат. Сложете свещта в свещник на място, където безопасно да пада пепелта от листчето. Запалете благовонията до свещта. Вече всичко е готово за ритуала.

Сега се успокойте и изгонете всички излишни мисли и емоции. Концентрирайте се единствено върху желанието си. Мислете само за него. После запалете свещта и гледайте как пламъкът бавно, но уверено се приближава към вашето желание – пламъкът е символът на реализацията. Тук е мястото да кажем, че е по-добре свещта да не бъде много дебела, тъй като по-бавно ще изгори листчето с желанието, което значи, че и желанието ви ще се сбъдне по-бавно.

Щом листчето с написаното желание изгори и стане на пепел, загасете свещта и разпръснете пепелта из въздуха с думите: „Да бъде така!”

Накрая, а то е много важно, се постарайте да забравите за желанието си. Заемете се с нещо друго – така желанието ви няма да се задържи при вас, а спокойно ще се реализира.

Започнете с малки желания, а щом усвоите техниката, преминете и на по-големи.

Превод: А. Пламенова