РИТУАЛ ЗА ОЧИСТВАНЕ ОТ УРОКИ И ВСЯКАКВИ НЕГАТИВНИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ

Ритуалът против уроки е най-добре да се прави в т.нар. „сатанински дни” – 9-ти, 15-ти, 19-ти, 23-ти и 29-ти лунен ден, когато Луната е намаляваща. В тези дни най-лесно се разплитат и кармични възли, гонят се демони и бесове. Тогава се активизират тъмните сили – това е времето на съблазните, затова негативи се чистят именно в тези дни. Ако по някакви причини не можете да изпълните ритуала точно в някой от посочените подходящи дни, можете да го направите и според пола. По този принцип „женските” дни са сряда, петък и събота, а „мъжките” – в понеделник, вторник и четвъртък.

Ето и ритуала:

Човекът, който е жертва на негативна намеса, застава с лице на изток пред запалена свещ и икона. Ако човекът е мюсюлманин, по време на целия ритуал трябва да чете молитвата „Бисмилляхи рахмани рахим” („В името на Аллах, Милостивия, Милосърдния”), а ако е християнин – да чете „Отче наш”.

Този, който извършва ритуала, застава зад гърба на урочасания, държейки в лявата си ръка чисто нов нож, а в дясната – запалена свещ и моли за разрешение да извърши ритуала със следните думи:

„Господи, Исусе Христе, заради Пречистата Твоя Майка, преподобните и богоносни отци и всички светци, моля те за разрешение да очистя раба/рабинята Божий/Божия /казва се името на урочасания/ от уроки, лоши очи, проклятия, магии и людска завист. Амин.”

След това провеждащият ритуала прави със свещта кръг по посока на часовниковата стрелка зад гърба на урочасания. После вътре в кръга описва кръст. Същата процедура се прави отдясно, отляво и отпред на жертвата на негативното влияние, като през това време чете „Отче наш”, молитва към Богородица, „Царю небесни”. Може и само „Отче наш” да се прочете.

После тялото се обхожда със свещта три пъти – започва се от гръбначния стълб, вляво от него и вдясно от него. След това се прави в обратен ред – започва се с дясната страна, отпред и от ляво на човека. По този начин се прочистват енергийните канали на урочасания. През цялото време на тази процедура, извършващият ритуала държи с лявата си ръка ножа с острието нагоре.

Следващото обхождане на тялото се прави откъм гърба – от главата до петите, като свещта вече не се мести по посока на часовниковата стрелка, с нея се описва спирала, обратна на часовниковата стрелка. На местата по тялото, където свещта пращи, има негативна намеса. Накрая свещта се държи над главата на човека, ножът е в дясната ръка и с резки движения от върха на главата надолу към краката се „отсича” три пъти с думите:

„Който го е направил, към него се връща”.

След това се прави кръст със свещта три пъти – по този намин урочасания се „заключва” за външни негативни намеси със следните думи:

„В името на Отца и Сина и Светия Дух. Амин.”

Същата процедура се повтаря, само че отпред на урочасания.

За да се направи защита от всякакви негативни въздействия, се изпълнява следното: по часовниковата стрелка около тялото на човека се правят кръгове със свещ, така ме той да бъде напълно ограден от пламъка на свещта и се казва следната молитва:

Майко, Пречиста и Пресвята Богородице, Царице моя небесна,

ела и помогни в скърби и болести с ангели и архангели.

Архангел Михаил,

Архангел Гавриил,

Архангел Рафаил,

Архангел Селафийл,

Архангел Йегудийл,

Архангел Варахаил,

Архангел Йеремийл

и цялата сила небесна,

и всички свети апостоли,

елате и помогнете,

от вода и вятър, от болести, лоши хора и завистници пазете.

На раба Божий/рабинята Божия /казва се името/

костите не чупете, кръвта му/й не пийте.

От ранно утро до късна вечер

и от късна вечер до ранно утро,

скърбяща Божия Майко, бъди тук и помагай на раба Божий/рабинята Божия /името/.

В името на Отца и Сина и Светия Дух. Амин.

След това дайте остатъка от свещта на урочасания, като я завиете в хартия. Той трябва сам да я догори, а остатъците да хвърли във вода или в огън.

След този ритуал урочасаният не трябва да говори с никого, докато не се прибере в дома си. Освен това три дни не трябва да дава нищо назаем. Това се прави, за да бъде здрава защитата му.