РИТУАЛ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ В БИЗНЕСА

Ритуалът елиминира негативната енергия и проклятията в бизнеса. За да го изпълните са ви нужни:

1. Църковни свещи – броят им трябва да бъде колкото са навършените ви години. Ако в момента сте на 30 години, значи и свещите трябва да бъдат 30.

2. Дълбок съд, за предпочитане порцеланов и с високи стени.

3. Шафраново масло за намазване на свещите.

Време и място за изпълнение на ритуала: ритуалът се прави в дните и часовете на Юпитер или Меркурий/бел.ред.: виж текста Планетите в „Звездата на маговете”/ на територията на бизнеса ви – офис, завод, фабрика и т.н. Задължително на намаляваща Луна.

Намажете всички свещи с шафрановото масло, като при намазването на всяка от тях произнасяте на глас следното очистващо заклинание:

Премахвам словата коварни, заклинанията лоши, проклятията магьоснически, бедите връщащи ме назад, погромни и слепи, кръвни и родствени, от живите и от мъртвите. С масло се измивам, с въздуха и огъня се пречиствам от всичко проклето, изговорено, написано и от уроки пропито. От всичко тайно и явно, скрито и открито, от всичко, с което магьосниците се хвалят или за което мълчат и за което съвестта им крещи. От всичко вчерашно и старо, настоящо и бъдещо – всичко измивам и изтривам и от моя бизнес го пропъждам. От врати и прозорци, от подове и тавани всичко остъргвам, с чиста светлина бизнеса си освещавам! От сега и до века да бъде така, както го казвам. Амин.

Поставете дълбокия съд в централната част на помещението и разположете по кръга на съда свещите. Запалете ги и обходете всяка от тях по часовниковата стрелка със същите думи на глас – кажете заклинанието толкова пъти, на колкото години сте. Оставете свещите да изгорят до край, изстържете полепналия по съда восък и го изхвърлете на пътя.

Превод: А. Пламенова

Източник: blackwarlock.com