РИТУАЛ С ЯЙЦЕ ИЗПЪЛНЯВА МНОГО ВАЖНИ ЖЕЛАНИЯ

Този ритуал е един от най-дългите – продължава точно една година. Затова не ви съветвам да си „наумите“ моментални желания, а само такива, които са много, много важни за цял живот. Ритуалът се прави през различни дни от седмицата в зависимост от желанията.

В сряда – за материални проблеми.

В петък – за любовни.

В четвъртък – за възстановяване на справедливостта.

Във вторник – за спечелване на битка с недоброжелатели.

Трябва да вземете направо от полога яйце, което кокошката мъти. Само такова яйце се нарича „живо“. Ритуалът е съвсем лесен: вземете яйцето в шепите си с острия връх нагоре (в никакъв случай не го мийте) и гледайте острия му връх в продължение на пет минути. През цялото време мислете за желанието си (според вече споменатите и само в „съответния“ ден), може да го изречете наум. Например: „Господи, моля те, помогни ми, в моя дом никога да не влезе бедността, да отгледам и да изуча децата си…“ и т.н. Не бива да споменавате парични суми – по време на ритуала това не се прави. Бог знае от какво се нуждаете.

Яйцето в шепите ви ще се затопли. Предварително си пригответе парче черен плат (какъвто и да е). Внимателно завийте в него яйцето и го приберете точно за една година на тайно място, за което знаете само вие. Съветвам ви да си запишете на листче началото и края на ритуала. Добре е също да отбележите датата на календара за следващата година, за да не я забравите.

Автор: Наина Вадимирова