РОДЕНИТЕ В СРЯДА ДАМИ СА ВЛЮБЧИВИ, А ГОСПОДАТА СА БЛАГОВЕРНИ

ДАМИ, В КОЙ ДЕН СТЕ РОДЕНИ?

Жената, родена в понеделник, е нежна, чувствителна мечтателка. Тя може да се приспособява към партньора си и лесно прави компромиси. Трудно й е обаче да живее сама, тъй като изпитва потребност да споделя с някого своите чувства и задължително иска да бъде съпруга и майка. Тази дама се стреми да живее в хармония с близките и приятелите си и винаги се ръководи от зова на сърцето си.

Жената, родена във вторник, е щедра и страстна в любовта. Тя съблазнява противоположния пол със своя жив ум, чувството си за хумор и ярко изразения си стремеж да бъде независима. Повече от всичко на света тази дама обича свободата и единственото нещо, от което се страхува, е монотонността в чувствата, която може да угаси нейния ентусиазъм. За родената във вторник жена любовта трябва да бъде увлекателна игра – това е всичко, от което тя има нужда.

Жената, родена в сряда, е влюбчива, чувствена и нежна, макар че крие това под маската на скромността и сдържаността. В любовните отношения тя се нуждае от искреност и постоянство и именно заради това не се доверява на любовта от пръв поглед, чиято страст може да изгасне също толкова бързо, колкото бързо е избухнала. Според този тип жена, привлекателността е свързана не с външната красота, а с порядъчността и истинските чувства.

Жената, родена в четвъртък, е възторжена и нетърпелива в любовта. Няма да е прекалено, ако кажем, че тя е изключително сантиментална и живее в свой свят от илюзии и мечти. Тази дама обича свободата и приключенията, обича да живее така, че постоянно да трупа опит. Тя привлича мъжете със своя природен чар и непосредственост, но не понася да бъде прикована към някого или нещо.

Жената, родена в петък, е романтична и мечтателна натура. Красотата и всичко, което пряко или косвено е свързано с хармонията, е най-важна за нея. Тя съблазнява със своята нежност, чувственост и повишена чувствителност. Освен това непременно иска мъжът до нея да я утешава и защитава. Тази дама се страхува от самотата и само в обкръжението на своето семейство тя е в абсолютно душевно равновесие.

Жената, родена в събота, е скрита, загадъчна лейди, която много трудно показва чувствата си. Тя е оригинална и независима. Това е чаровница, която често използва женски хитрости, но за нея съблазняването трябва преди всичко да бъде интелектуално. Думите „Обичам те” рядко излизат от устата й. Тя може да изглежда равнодушна, но дълбоко в душата си е много емоционална жена, която кипи от чувства.

Жената, родена в неделя, е импулсивна и волева. Страстта е тази, която я движи. Тя или обича, или не обича – трети вариант няма и винаги показва какво чувства. За нея е много важно да се има партньор, с когото да се гордее. Тази дама трудно прави отстъпки и не обича да ограничават свободата й. Предпочита покорните мъже. Тя е динамична и често е движещата сила в семейството.

А ВИЕ, ГОСПОДА?

Мъжът, роден в понеделник, е свръхчувствителен, надарен с изключително богато въображение и винаги в търсене на контакт с нови хора, особено от противоположния пол. Той се нуждае от любов, разбиране и нежност. Ергенството не е за него, защото не обича да бъде сам. Външно е спокоен, но дълбоко в душата му са скрити тревоги.

Мъжът, роден във вторник, има дарбата да изказва своите мисли в най-благоприятната светлина, думата му винаги си тежи на мястото. Той е съблазнител, който използва едни и същи прийоми, които винаги са в негова полза. Този джентълмен има особен хумор, усмивка и маниер, които гонят неприятностите далече от него. Той е ентусиаст, който обича развлеченията. На пръв поглед изглежда разсеян, но това е само маска.

Мъжът, роден в сряда, е човек на честта, добросъвестен и порядъчен в любовта. Неговият целеустремен външен вид крие цяла бездна от нежност, но той не винаги успява да разкрие и изрази чувствата си. За него може да се каже със сигурност, че когато обича, то е от цялата му душа. Верен и внимателен, той предпочита спокойната увереност пред изблиците на страст.

Мъжът, роден в четвъртък, е съблазнител по рождение. Той иска да види всички страни на живота и да участва в тях, запазвайки при това своята независимост. Страхува се от рутината в семейния живот, но в същото време не понася самотата. Зад извънредното му театралничене се крие огромна нежност и чувствителност. Този господин е способен на дълбоки чувства. Склонен е към парадокси, бунтар или приспособленец, в зависимост от настроението му.

Мъжът, роден в петък, е артист. На неговото обаяние никой не може да устои. Нежността и мекостта са основата на неговия характер. Той има нужда от душевно равновесие, иска да чувства, че е обичан и одобряван и че всички му се възхищават. Семейният живот го привлича изключително много и ожени ли се, вероятно ще е за цял живот.

Мъжът, роден в събота, е независим. Той е индивидуалист, човек, който определено може да живее сам. Непредсказуем и прикрит, той не обича да показва чувствата си и да прави горещи признания. Към противоположния пол изпитва по-скоро недоверие. Ако трябва да го характеризираме накратко, това е емоционален човек, който пречи на своите чувства.

Мъжът, роден в неделя, е изпълнен с амбиции и увереност в себе си. В отношението си към жените е по-скоро покровител. Той се нуждае от признателност и прави впечатление с инициативността си и властния си характер. Обича да говори, слуша само и единствено себе си и обожава да получава комплименти.

Превод: Анна Димитрова