РУСКИ ГАДАТЕЛИ ОБЕЩАВАТ УЖАСНА ГОДИНА

В навечерието на Нова година известни руски астролози, парапсихолози и шамани дадоха своите прогнози за 2011 г. Накратко: тази година ще сложи края на „Путиновата ера” и ще я запомним с високи цени, суша и народни бунтове.

Заекът тази година е бял, но не е пухкав, а метален. Затова ще получи в наследство всички минуси от стоманения Тигър – многобройни протестни движения, лятна жега и прочие неприятности. При това тази година те ще бъдат повече от миналата. „Петгодишният цикъл на Сатурн влиза в своята екзалтация, – „зарадва” ни с прогнозата си тувинският шаман Андрей Дондуков. – Затова

подобрение може да се очаква едва към 2015 г.”

Сдържан оптимизъм си позволи само Наталия Сидорова от Московската школа по практическа психология: „2010 г. е единица с нула. Това беше началото – през 2010 г. вие трябваше да заявите кои сте. 2011 г. са две единици, които сумирани, правят двойка. Двойката е движение. Двете единици – това са ски. Качете се върху тях и карайте! Изказвайте на глас своите идеи, бъдете на гребена на вълната и докато се усетите, около вас ще се появят подходящите хора.”

Въобще

следващите пет години ще минат под знака на огъня и богатите човешки амбиции.

А по-следващата петилетка ще бъде под знака на земята, ще донесе пари и материално благосъстояние, но дотогава има много време.

2011 г. обещава нова засуха, след която ще настъпи студена и дъждовна 2012 г., а 2013 г. ще е още по-студена и дъждовна. Така че, запасявайте се със зърно за няколко години напред.

Ако искате да забогатеете, опитайте още през 2011 г., защото през 2012 г. с парите ще е още по-лошо.

Ще бъдат разорени даже нефтени магнати.

Освен това през настоящата година ще започне ерата на война между възрастни и деца, а главното оръжие на децата ще бъде интернет, предупреждава парапсихологът Лариса Вайс.

Руските астролози предричат, че сега започва естественият космически подбор и тези, които не се събудят навреме, т.е. не разберат какъв е смисълът на живота, следващия път може изобщо да не се събудят: „Вселената се очиства от боклука. Ако вие не живеете в името на някаква цел, значи сте боклук”, – категоричен е Борис Астафиев, автор на книгата „Геномът на света”.

Според доктора на психологическите науки, академик на РАН, Олга Павловская-Хохловая, през март 2011 г. в Русия се очакват взривове, провокации и покушения над властимащите.

Главното събитие в политическия живот на Русия ще е борбата между президента и премиера, твърди Михаил Левин, ректор на Московската академия по астрология.

Аделаида Сигида