СЕН ЖЕРМЕН: ПЛАМЪКЪТ-БЛИЗНАК Е ВАШАТА СЪРДЕЧНА ЧАСТ

Любовта е в най-чистата си безусловна същност, това, което Пламъците-Близнаци представляват: тя се занимава със завършването на всеки един в сърцето на вашето същество. Пламъците-Близнаци, сами по себе си, са нещо изключително и специално, това, което може да се споделя само с едно лице, с едно същество и това сте вие самите. Вие се състоите от мъжка и женска част, която е била отделена в две отделни части от себе си. Почти веднага след раждането на душата ви, вашата същност, извън Източника на Всичко, Което Е, изпитва или по-точно казано, преминава процес на трансформация, при който всички женски аспекти отиват в едната крайност и мъжките аспекти преминават в другата крайност. Това е разделяне и всичко това се случва едновременно. Ето защо често говорим за привеждането в баланс на мъжките и женските аспекти на вашето същество.

Твърде често женските и мъжките аспекти на вашето същество се разделят на две отделни форми, като всяка може да поеме цялото въплъщение или различни аспекти във въплъщението. Всичко това зависи от избора, който сами сте направили. Колкото повече аспекти има в превъплъщения, толкова повече сродни души може да имате, които носят един аспект от Вас и вашият Пламък-Близнак.

Следователно, сродните души, не трябва да се бъркат с Пламъците-Близнаци, защото имате само един Пламък-Близнак и двойник на себе си, който ви завършва и допълва. Истинският Пламък-Близнак, сърдечната част от вас, от която сте се отделили, като мъжка или женска част, е тази, която можете действително да считате за вашия Пламък-Близнак, а не вашите аспекти във въплъщение. Аспектите са част от вашето същество, от вашата духовна група, но не са сами по себе си формата на вашия Пламък-Близнак, а под формата на душа-близнак или сродна душа към духовно семейство.