СИМОРОНСКИ МЕД СБЪДВА ЖЕЛАНИЯ

М. Петкова

Възможностите на симоронския мед са наистина безгранични, категорична е руската гадателка Лисса Мусси. Сладкият мед привлича не само хора, но и желани ситуации и предмети.

Например, казва Мусси, за успешна търговия, привличане на клиенти и бизнес партньори, може да направите следното: вземете в ръце буркан или друг съд, пълен с мед, и кажете:

„Както пчелите се роят и се събират на едно място, така и към мен /казвате името си/, като собственик/бизнесмен/ръководител и т.н., се стичат парите, клиентите, купувачите и бизнес партньорите, стоката ми хвалят и от ръцете ми я грабят.”

След това намажете лицето си с меда и останете няколко минути така, а след това го измийте с чиста вода. Най-добрият мед за успехи в търговията и всякакви бизнес дела е липовият.

А ето и още една симоронска рецепта за успех. За нея освен мед, ще ви трябва и фикус. Фикусът е домашно растение и затова много помага за семейното материално благополучие и за късмет в семейния бизнес.

Капнете върху едно от листата на фикуса 27 капки мед и ближете после от листото капка по капка, като след всяка казвате първо това заклинание:

„Фикусът се наслаждава, моето желание се изпълнява.”

И веднага след него – желанието си отчетливо и на глас. Т.е. трябва да произнесете заклинанието и желанието си общо 27 пъти.