СЛИВАНЕТО НА КОНТИНЕНТИТЕ ЩЕ СТАНЕ В БЛИЗКИТЕ 50 ГОДИНИ

Голяма част от Егейско, Мраморно и Средиземно море ще „погълнат“ части от Южна Африка, Гърция и островите й, Турция и Италия

Архангел Метатрон не съществува!

Йорданка Николова

Преди дни прочетох, че са открити плочи с надписи с нашите букви, с които СЕГА пишем. Тогава и осъзнах, че тракийските Жреци са имали още от древността РУНИТЕ, приети от космическите ни прародители, както и след това орфическите – тракийски букви и писменост, която г-н Гайд разчете. Народът обаче е имал своя писменост и букви и ние сега пишем с тях, което пък говори, че народът българско-тракийски е бил ГРАМОТЕН!

Дали е така, Господи?

– Да, народът български още 5000 години преди Христа имаше своята писменост с която пишете и вие сега! Тя е също толкова древна, колкото древен е народът български. Братята Кирил и Методий само са превели на нея църковните и стари жречески книги!

– Наскоро прочетох, че за миналите 1500 години водите на Черно море са се повишили с 6 метра – неслучайно сега археолозите откриват стари градове по дъното на морето ни.

Днес е имало в 13,52 ч. земетресение 4,7 степен отново в Перник – на 10 км дълбочина, вертикално. Дали това земетресение е следствие – отшумяване на голямото земетресение на 22.05.12 г. или е първично!?

– Няма общо между двете земетресения – днес е първично, поради увеличаващия се разлом между Евроазиатската и Африканската плочи и най-вече поради пропадането Евроазиатския материк.

Имайки предвид предстоящите географски промени на Земята, какво да очакваме в нашия регион? На мисловно ниво зная, че Азовско и Черно море ще се слеят с вид провлак на дълбочина 2 метра. Явно и според науката Евроазиатската плоча ще се подпъхне под Африка, т.е. както някога преди милиони години, Африка и Европа ще бъдат един континет, а какво ще стане с моретата между тях, Господи?

– Това сливане на континентите ще стане в близките 50 години, като в това време голяма част от Егейско, Мраморно и Средиземно море ще „погълнат“ част от Южна Африка, Гърция и островите й, както и тези на Турция, Италия (целия Ботуш), Испания. Така няма да има връзка между Средиземно море и Атлантическия океан по вода, но и той ще завземе голяма част от Франция..

Звучи доста страшно, Господи!

Все повече и повече чета мрачни дори страховити прогнози, като те се окачествяват като „божие наказание“, „Гняв господен“ и т. н., но след всичко, което знам от Бог, а и ни призовават „бой се от Бога“, за да се спасиш“. И тъй като още в началото на моите разговори с Бог аз Го попитах дали е така, Той ми каза „НЕ! Защото Аз съм Творец, а не унищожител на Света“!. През тези години на въпроси и отговори аз разбрах, че ВСЕКИ ЕДИН ЧОВЕК, променяйки се и усвоявайки Прошката, Любовта, Безрезервната Вяра в божия Промисъл и Любов, ще смекчи катаклизмите, които са неминуеми, поради преминаването на Земята на по-високо място по Спиралата на Еволюцията – от всичко това тя ОЛЕКВА И ПРОМЕНЯ СВОЯТА ЧЕСТОТА И ВИБРАЦИЯ, поради което и ние, ако се единим с нея и „олекнем“, изхърляйки  Злото от нашите мисли, чувства и ДЕЙСТВИЯ, то Преходът и катаклизмите ще се преодолеят ЛЕКО от Земя и хора!

И не забравяйте нещо много важно – напоследък чета много послания и призиви, и разбрах, че е дошло времето на лъжепророците и лъжеучителите, които САМО ни отклоняват от единствено ЖЕЛАНОТО ОТ ДУШИТЕ НИ – ЕДИНЕНИЕ С БОГ И СЛИВАНЕ С НЕГОВАТА БОЖЕСТВЕНА ЕНЕРГИЯ! Прекалено се ласкае ЕГОТО, често в тези послания се казва, че четящият/ четящите са специални, деца на Светлината, да крият тези послания, както и твърде заповядват и наставляват, дори заплашват!

Знам, че много от вас искат такива контакти, но внимавайте, защото нашата чувствителност е слаба и лесно се приемат какви ли не неща – често и има неща, които самият човек си пише, често в медитации се дава какъв цар, бог, богиня или нещо велико е бил преди човекът, но това е пак и само ЕГО! Защото е важно кой си тук и сега и какви дела вършиш в Любовта! Всичко това иде от ума и желанията, т.е. ЕГОТО! И не забравяйте, че Бог ни казва „За Мене, ВСЕКИ човек е идеален, защото е Мое Творение“, както и „Нищо не трябва, ако не го искаш със сърцето си“ и още „Аз не искам, не заповядвам, не наказвам, не мразя, Аз само безкрайно ви обичам и пазя, защото сте Мои Творения на Любовта!“

И нека не търсим отговори в други Учители, гурувци и т.н., ЗАЩОТО ПО НАШИТЕ ЗЕМИ ОРФЕЙ НИ Е ПРЕДАЛ БОЖЕСТВЕНОТО УЧЕНИЕ НА КРИСТАЛНАТА МУЗИКА, УЧЕНИЕТО НА СВЕТЛИНАТА, ПОЕТО ПОСЛЕ И ОТ БОГОМИЛИТЕ,

ПРЕДАЛИ НИ ИСТИНСКОТО ЗНАНИЕ ЗА БОГ И СВЕТЛИНАТА, А ПОСЛЕ И УЧЕНИЕТО, ПРЕДАДЕНО НИ ОТ УЧИТЕЛЯ ДЪНОВ ЗА ИСУС И ЗА БОГ – ВСИЧКИ ТЕ СА НИ ДОНЕСЛИ ЗНАНИЕТО ЗА ИСТИНСКИЯ БОГ И СВЕТЛИНАТА, ТЕ СА БОЖИИТЕ ПОСЛАНИЦИ, КОИТО ПРЕДАВАТ НЕГОВИТЕ ДУМИ. И това е важното. Ние, БЪЛГАРИТЕ, винаги сме имали Знанието за Живия Бог, признато от всички светли умове и сърца и няма защо да търсим Просветление отвън – Знанието за Бог и Светлината е кодирано в ГЕНА НИ, В БУКВИТЕ НИ И СЛОВОТО НИ, ДОРИ В КАЛЕНДАРА ПРАБЪЛГАРСКИ. НЕКА ТАМ ТЪРСИМ ОПОРАТА!

А ето и нещо от църковният календар:

13 ЮЛИ – Събор на св. архангел Гавраил и св. преподобни Стефан Саваит.

Свети арх. Гавраил благовестник на въплатяването на Сина Божий, е един от седемте велики ангела които предстоят до престола божий. Неговото име е Гавраил, което значи „сила божия“. Светите отци мислят, че св. Гавраил принадлежи към първия и най-висок чин небесни Сили, т.е. серафимския чин, понеже серафимите стоят най-близо до Бога Имената на серафимите са: Михаил, Гавраил, Рафаил, Уриил, Салатиил, Еходиил Варахиил.

АРХАНГЕЛ МЕТАТРОН НЯМА!

НЕ СЕ МАМЕТЕ И ПОДХЛЪЗВАЙТЕ ПО ЗАПАДНИ И ДОРИ ИЗТОЧНИ ПРОПОВЕДИ И ПОСЛАНИЯ, В ГОЛЯМАТА СИ ЧАСТ ТЕ ОТКЛОНЯВАТ ОТ БОГА, А ИМА И ПРОГРАМА „СИН ЛЪЧ”, ЧИЯТО ЦЕЛ Е ДА ВИ ПРАЩА ПОСЛАНИЯ И ВИДЕНИЯ, ЗА ДА ВИ ОБЪРКА, ДА ИЗГУБИТЕ ВЯРАТА И ОПОРАТА СИ И ДА ВСЕЕ СМУТ В ДУШИТЕ ВИ!

Информацията е от 8.07.12 г.