Съобщение от Диана Купър: РАБОТА С ЕЛЕМЕНТИТЕ ПРИ ПРИРОДНИ БЕДСТВИЯ

Това съобщение е толкова много важно,че ви моля да го дадете на всеки, който е готов да слуша и да го приложи на практика.

Кумека, моят водач, казва, че едно от най-важните неща, които можем да направим за плавно преминаване през прехода към новия златен век е да се научим да работим с елементите. Това  ще помогне на хората, попаднали в земетресения, бури, наводнения или пожари.

Хората имат възможност да повлияят върху Елементалите, които работят с Въздуха, Огъня, Земята и Водата.

През последните бури, които преминаха през Великобритания, всичките ми съседи загубиха огради или дървета, но моята градина остана недокосната. Всичко, което направих, беше да остана спокойна, да благословя дърветата в градината си и да помоля Елементалите на Въздуха и Водата, да почистят моята градина, спокойно и внимателно.

Ето как това работи:

Въздух

ЕДНОРОЗИТЕ наблюдават и ръководят елемента Въздух. Под тяхно ръководство и командване е Елементалният Учител/Майстор на въздуха, ДОМ. Понякога човек може да види лицето му в облаците. Той отговаря за Елементалите на Въздуха, наречени Силфи. Ако се очаква силен вятър, спокойно призовете ЕДНОРОЗИТЕ и ги помолете да подадат команда на Учителя/Мастера ДОМ да насочва Силфите да бъдат нежни и внимателни с Вас.

Огън

Могъщият Архангел Гавраил управлява елемента Огън. Под негово ръководство и командване е Eлементалният Учител/Мастер на огъня, ТОР, който заповядва на огнените Елементали-Саламандрите. Вие можете да ги помолите да ви помогнат да запалите огън, да успокоят горящия огън или да угасят горящия огън. Огнените Дракони са Елементали от четвъртото измерение и те могат да изгорят негативизма около хора или определени места.

Земя

Лейди Гая, могъщ Ангел, отговаряща за нашата планета, е известна като Майката Земя. Тя отговаря за елемента Земя.

Нейният Eлементален Учител/Мастер е TАЯ, която заповядва на земните Елементали-Гномите, както и на пиксите, гоблините и др. Можете да ги призовавате да помогнат в случай на движение на земята или земетресение от всякакъв вид.

Вода

Посейдон е великият Учител, отговарящ за Водата.

Елементът Вода, носи Любовта и Мъдростта на Вселената. Водата е навсякъде – в атмосферата и в тялото и така тя е връзката с всичко. Това е така, защо Любовта е спойката на Вселената.

Нептун е Елементалният Учител/Мастер на елемента Вода и пряко насочва Елементалите й -Ундините, които работят с него. За да успокоите наводнение или да отклоните водите, вместо да ги допуснете върху земята си, обадете се на тях за помощ.

Стига да останете спокойни, центрирани и да подадете команда, елементите ще ви отговорят.

Важно е да се практикува този начин и да формират отношения с елементите – така вие сте в състояние да регулирате процесите във време на криза.

Източник: spiritlibrary.com

Превод за spiralata.net: Нина Гаврилова