ТАЛИСМАН НА ЛЮБОВТА И УСПЕХА

Този талисман ще ви помогне да влезете в пространството на любовта, взаимното разбирателство, щастието и успеха.

Най-напред трябва да го нарисувате или ксерокопирате, след което да го оцветите в червено – най-добре е да направите това на растяща Луна. После го поставете на място, на което ще е постоянно в полезрението ви, за да започне да действа. Имайте предвид, че талисманът не работи с вас, а със ситуацията около вас. Помнете, че първите 10 дни са най-важните за активизацията на вашия талисман, затова не мързелувайте през това време, пасивно наблюдавайки неговата работа, а всяка вечер записвайте на лист хартия всички събития, които са ви се случили през деня.

Постарайте се да бъдете обективни и да оцените как тези събития биха могли да променят ситуацията, доколко сте се възползвали от възможностите, които са ви били предоставени от Висшите сили.

И така, сложете талисмана на видно място в дома или на работното си място – където прекарвате най-много време и където той ще е в полезрението на човека или хората, които имат отношение към вашето желание. Ако човекът, с когото искате да подобрите или започнете отношения се намира на друго място, сложете негова и своя снимка заедно с талисмана.

Успех!

Източник: magicwish.ru

Превод: А. Пламенова