ТЕХНИКА „ОРЕХ” НИ ИЗБАВЯ ОТ ЕНЕРГИЙНИТЕ ЛАРВИ

Ларвата е енерго-информационен паразит, обитаващ фините тела на човека и хранещ се с неговата психична енергия. Такива образования са причина за много зависимости и вредни навици при човека.

СИМПТОМИ ЗА НАЛИЧИЕ НА ЛАРВА

Наличието дори само на няколко от долу изброените признаци свидетелства, ви се е лепнала ларва. Особено, ако има дори един от първите четири.

1. Ако имате някаква зависимост или вреден навик. Особено, ако той не ви носи удоволствие, но без него не можете.

2. Ако имате психо-емоционални проблеми. Например – депресия, раздразнителност, гневливост, страхове и т.н.

3. Ако имате кошмарни сънища – независимо дали са страшни, обезпокоителни или еротични.

4. Ако сутрин ставате уморени и отпуснати и ви е необходимо да пиете кафе или да вземете друг вид допинг, за да повишите тонуса си.

5. Ако ви безпокоят периодично болки в тила и гърба.

6. Ако пръстите на ръцете и краката ви често са студени.

8. Ако зрението ви понякога помътнява.

9. Ако понякога имате болезнени /засмукващи/ усещания в областта на корема.

10. Ако усещате студ и тежест в областта на бъбреците.

Паразитите често попадат именно в чакрите и източват постепенно тяхната енергия. Това може да бъде усетено като внезапно парене в областта на определена чакра, чувство за подуване в конкретна част от тялото и периодично движение, разместване във фините тела, топлина. Ако ларвата живее продължително при вас, ще започнете да усещате болка във вътрешните органи, в зависимост от това към коя чакра се е прикрепил паразитът.

Специалистите определят големината и локализацията на ларвата с помощта на багети.

Някои хора, които притежават необходимата чувствителност, правят това с ръце. Но този метод не е безопасен, тъй като ларвата може бързо да изтегли енергия от този, който я диагностицира.

ПСИХО-ТЕХНИКА ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ ЛАРВИТЕ

Тази практика е безопасна и полезна, точно както измиването на мръсните ръце. Трябва да се отбележи , че може да се прилага както на себе си , така и на други хора. При това не е необходимо да обяснявате, какво точно правите. Задължително условие обаче е наличието на молба за помощ от тяхна страна. Иначе може да сработи Закона “Непоискано добро – не е добро”. Без наличие на молба, можете да помагате само на кръвни роднини и на съпруг или съпруга, като гаджето не влиза в тази категория.

1. Настанете се удобно, отпуснете се и си представете, че сте покрити с голямо парче плат, което се разстила около вас и на пода. Когато помагате на друг човек трябва да правите същото, но да си представяте него вместо себе си, покрит с голямо парче плат и т.н.

2. Представете си, че този плат е напоен с някаква лесно запалима течност, например спирт или бензин. Опитайте да усетите мократа тъкан и характерния мирис.

3. Представете си, че запалвате тази тъкан и тя гори със син пламък, от външната страна, без да ви причинява вреда.

4. Краищата на парчето плат бавно започват да се повдигат и сгъват и накрая то се намира изцяло над главата ви.

5. Продължавайте да повдигате нагоре краищата на плата и после ги свържете, като така образувате един вид контейнер, в който горенето продължава.

6. Свийте този контейнер до размера на орех, като увеличавате температурата на горене и яркостта.

7. Представете си, че в пода се е отворила дупка, която води до самия център на земята и там долу е много горещо и има огромно налягане. Изхвърлете там вашия орех и затворете дупката.

Източник: blackwarlock.com

Превод: М. Петкова