ТИБЕТСКА МАНТРА ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Анна Димитрова

Тази тибетска мантра е препоръчана от руската журналистка Лидия Маросева, която благодарение на нея отслабнала с 15 килограма за 6,5 месеца и то без да пази диети. Мантрата Лидия получила от нейна сънародничка, с която се запознали в Турция. Поводът да се запознаят било притеснението на Лидия, че не може да устои на огромното количество турски сладкиши, които щели съвсем скоро да се превърнат в още излишни килограми. Лидия била много изненадана, тъй като не само не напълняла, но и отслабнала с помощта на тибетската мантра. Ето я и нея:

САН СИА ЧИИ НАХ ПАЙ ТУН ДОУ

За да действа, мантрата трябва да се произнася над вода, която ще пием. В идеалния случай мантрата трябва да се чете 9 – 12 пъти над всяка вода, която пием за деня. Вълшебните думи може да се четат и два пъти на ден – сутрин и вечер над водата, която пием. Или пък над 1,5 литра вода, която трябва да изпием за деня.

Има и още един начин мантрата да действа: Сложете дланите си в молитвен жест пред гърдите и четете мантрата около 15 минути, като броят прочитания трябва да е кратен на три – от 3 до 108 пъти – със затворени очи.

Много е важно да се знае, че е необходимо да започнете да четете мантрата на намаляваща луна.