ТИНА КЕЧ: ПАЛЕТЕ БЯЛА СВЕЩ В ПОЛУНОЩ ЗА НОВО НАЧАЛО

Започваме с 24:00 в полунощ. Цветът на този час е БЯЛ. Бялото обхваща вибрациите на всички цветове. Ефектът му е като при новолуние. Това е времето на новото начало. Ако търсите промяна и имате смелостта да я предприемете, палете бяла свещ между 24:00 и 03:00 сутринта. Това е тричасовият цикъл, който вибрира с вибрациите на бялото и обещава всичко, което обещава Новата луна.

Следващият цикъл е от 03:00 до 06:00 сутринта и представлява ЧЕРВЕНИЯ цвят.

Това е часът на обикновената сила и въодушевление. Този период е идеално време да запалите червена свещ за сила, концентрация и енергия. Той ще ви даде ентусиазъм да започнете деня си и да постигнете целите си.

Следващият цикъл е от 06:00 до 09:00 сутринта. Тук вибрира ОРАНЖЕВОТО. Това е цветът на постоянството. Ако в живота ви има неустойчивост или недовършени неща, това е подходящо време да запалите оранжева свещ, за да увеличите вибрациите на тази енергия, която

ще ви даде възможност да се съсредоточите върху проектите си и да ги завършите с желание.

Последният цикъл преди „дневното“ пълнолуние вибрира на честотата на ЖЪЛТОТО и обхваща периода от 09:00 сутринта до 12:00 на обед. Това е цветът, който

предоставя интелекта и способността ви да се издигнете до нещата, които са важни за вас,

така че успехът (финансов, духовен или емоционален) да работи за вас.

От 12:00 на обед до 15:00 следобед цикълът повтаря въздействието на пълнолунието. Това е часът, който няма цвят, представян от ЧЕРНОТО. През това време

можете да прогоните нещата от живота си, които ви причиняват неудобства и болест.

Следващият цикъл е от 15:00 следобед до 18:00 вечерта. Това е времето, в което обмисляте деня си, живота си и способността си да градите отношения с другите. Тук вибрира ЗЕЛЕНИЯТ цвят.

Ако чувствате безпокойство или напрежение,

значи биокосмосът ви казва, че носите твърде много дини под една мишница. Той ви съветва да изоставите това, което не дава резултати, за да се съсредоточите върху нещата в живота си, които сте пропускали поради страх или прекомерна заетост.

Следващият времеви цикъл започва от 18:00 вечерта и трае до 21:00 вечерта. Тук вибрира СИНИЯТ цвят. Синьото е цветът на топлината и равновесието. То излъчва ведрост и покой.

Когато палите синя свещ, вие се освобождавате от проблемите на изминалия ден

и вдъхвате ведростта ,така необходима ви, за да запазите равновесието около себе си.

Последният цикъл на денонощието започва от 21:00 вечерта и свършва в 24:00 в полунощ. Този цикъл е един от най-важните. Той вибрира с честота на ВИОЛЕТОВОТО – цветът на духовността. Но макар, че цветът му е свързан с духовността, цикълът означава нужда от почивка и отдих. Палете виолетови свещи по това време, за да се освободите от противоположните вярвания или мнения. Често обществото ни налага своите ценности, докато сърцето ни казва съвсем друго. Освободете се от конфликта, спете спокойно и се събудете сутринта освежени и обновени.

Из книгата на Тина Кеч „Фън Шуй със свещи”, изд. Шамбала