ТРИ ИЗПИТАНИ РИТУАЛА

Fe НОСИ ПАРИ

За този ритуал са ви нужни: дървена дъска, мастило, боя или маркер.

Напишете на дъската три пъти руната Fe, след това оградете всяка руна с мастило, боя или маркер. Вземете дъската с изписаните руни в ръце и започнете да я зареждате, като си представяте вълшебната сила, която протича от ръцете ви към дъската. Кажете три пъти следното:

„Фрига, Фрейя, Фрин и Фрик, моля ви, донесете ми богатство и ми го донесете по-скоро!”

Приберете дъската някъде и не я изнасяйте от дома си.

ПАРИЧЕН КОКТЕЙЛ

Този коктейл е изключително ефикасно да се пие преди и след финансови операции или делови преговори.

За приготвянето на паричния коктейл са ви нужни следните съставки: едно киви, половин банан, малко бяло грозде, шампанско или зелен чай.

Направете от изброените плодове фруктово пюре и го смесете с шампанско или студен зелен чай. Кажете над съда с коктейла следното заклинание:

„С всяка глътка от тази напитка моят успех и моите доходи растат.”

Изпийте бавно коктейла.

РИТУАЛ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СИЛНО ЖЕЛАНИЕ

Купете 3 восъчни свещи, но да не са църковни. Изпълнявайте ритуала в деня и часа на раждането си. Много е важно да сте сами в дома си, когато пристъпите към изпълнението.

Постелете масата с чиста бяла кърпа или покривка и сложете върху нея бяла чинийка. Застанете с лице на изток и прочетете 12 пъти следната молитва:

„Господи, Боже мой, благослови и помилуй. Влез през портата, влез през вратата, влез през светлия прозорец и ела на масата ми. Донеси ми златен прашец, восъчни свещи и сребърна тръба. Както луната идва на небето в полунощ, така и на мен, раба Божий/казвате си името/, да ми провърви. От века до века. Амин.”

Оставете свещите да изгорят напълно. Не бива да използвате бялата покривка в продължение на една календарна година. Много важно е в дома ви да няма домашни любимци по време на изпълнение на ритуала.

А. Пламенова