ТРИ ОБРЕДА ЗА УМИЛОСТИВЯВАНЕ НА ЛОШАТА КАРМА

Да се избавим напълно от лошата карма, дошла от миналото ни раждане и създадена в настоящото, уви, не можем. Напълно възможно е обаче да намалим влиянието й, като коригираме съдбата си.
Предлагаме ви няколко обреда, изчистващи от полевата структура на душата неблагоприятните кармични наслоения.

Първият от тях е подходящ за всички без изключение, вторият и третият – само за хора, които са кръстени. Универсалният обред може да се извършва не по-често от три пъти в годината. Още след първия път ще усетите неговото въздействие и ще можете самостоятелно да решите кога да го повторите. Той се прави десет дни поред, късно вечер или през нощта.
Подгответе си предварително десет листа с еднакъв текст – по един за всеки ден. Започнете с думата “прощавам…”, а след това избройте всички хора, които някога са ви обидили, независимо дали са живи или мъртви. Можете да напишете личните им имена или фамилните, а ако не ги знаете (например, става въпрос за джебчия, който ви е обрал), опишете го, но без негативни оценки, неутрално. Текстът трябва да завършва с думите “…и всички онези, които Съдбата изпраща на пътя ми от миналото, настоящето и бъдещето. Освобождавам ги с цялата своя любов”.
В определен час вечерта запалете голяма бяла свещ и пред пламъка й няколко пъти (поне три пъти, най-добре докато в душата ви се възцарят покой и умиротворение) прочетете своя текст. Представяйте си ясно всеки, на когото прощавате, или обстоятелствата, при които ви е срещнала съдбата с него.
Прошката трябва да бъде дадена напълно искрено. Ако засега не можете да направите това спрямо някого, по-добре не го включвайте в списъка си. На починалите пожелайте: “Мир на праха му!” След това изгорете листа с огъня на свещта и изхвърлете пепелта през прозореца. Повтаряйте това през следващите девет дни.
За това, че Висшето космическо начало е чуло сигнала ви, ще ви подскажат събитията, които ще започнат да се случват. Може да ви звънне някой да ви поиска прошка или да ви предложи да възобновите отношенията си. Може да получите примамливи предложения за работа, които по тайнствена верига от случайни събития ще стигнат до вас. Може някой да си върне дълга към вас или да се избавите от някакво заболяване. И т. н.
Рядко, но се случва вместо радости да започнат да ви връхлитат неприятности, макар и не от глобален характер – средно тежки травми, неуспешна покупка, кражба на чанта, отказ на желано повишение в службата. Не се паникьосвайте. Всичко това означава, че вашата лоша карма е била много силна и ви е заплашвала с истински трагедии.
Ставащото с вас може да се сравни с реакцията при ваксиниране – вместо страшна болест ви е застигнало леко неразположение, което е неприятно, но не е опасно. Потърпете малко и повторете обреда. Аналогично ще бъде развитието на събитията и при останалите обреди.
Вторият обред: облечете се колкото се може по-скромно (от накитите си можете да оставите само венчалната халка) и идете на църква по време на литургия. Докато трае службата, се постарайте да застанете максимално близо до царските врата. Когато те се разтворят, изчакайте няколко секунди, прекръстете се и кажете тихо три пъти: “Господи, отричам се от всички свои грехове и страсти, дай ми душа и чист живот”.
Повторете обреда три дни поред. Добре ще е, ако това стане по време на големи църковни празници. Сред тях обаче не бива да е рожденият ви ден. Още едно ограничение: този обред не бива да правите във вторник, а също на 13-то, 23-то и 24-то число.
Като отидете на службата, не пускайте монети нито в кутията за подаяния, нито на просяците отвън. Не палете свещи. Това можете да направите едва на четвъртия ден след приключването на обреда. Докато вървите от църквата към къщи, не разговаряйте с никого. През трите поредни дни на обреда не бива да подавате нищо от ръка в ръка. Ако ви помолят да предадете някакъв предмет, сложете го на масата, преди да го вземе другият човек. Не давайте на никого и огънче от цигарата си.
След изтичането на трите дни и приключването на ритуала, купете икона и я подарете на някого, като преди да му я предадете, задължително я целунете.
Третият обред е свързан с водата.
Едно денонощие преди началото на обреда пригответе пет-литров съд. Напълнете го до половината с вода, в която сте добавили около литър отвара от някоя от следните билки: пелин, градински чай, розмарин, дафинов лист, босилек, магарешки бодил, хмел.
Сложете на пода на банята решетка, която да ви изолира от него. Каналът трябва да е чист и проходим, защото ако по време на обреда се запуши, той не само че няма да ви е от полза, но и ще е вреден. Седем пъти се облейте от главата до петите с водата, като гребете от съда с канче. Представяйте си как водата се стича по вас и отнася в канала всичко лошо. Ако ви остане много вода, седмия път я излейте цялата върху себе си.
Когато излизате от банята, не се бършете с кърпа – останете така, докато изсъхнете. Облечете се едва когато водата напълно се е изпарила. Същия ден, или в краен случай на следващия, идете на църква и поставете седем свещи за слава на Господа Исуса Христа. По време на извършването на ритуала в дома ви не бива да има животни. Три дни преди него и три дни след него не бива да се миете със сапун.

Източник: iasnovidstvo.net