ТЪРСИТЕ ЛЮБОВТА? ПРИЗОВЕТЕ БОГИНЯТА МАКОШ!

Макош

Макош, или Мокош, е руската богиня на всички съдби. Тя е най-старшата от богините на съдбата и е покровителка на женските занаяти. Тя закриля женската плодовитост, бизнеса и просперитета в дома.

Руският народ е съхранил от древни времена редица обичаи и интересни ритуали, които спокойно можем да наречем „руски фън шуй”. Ритуалът, който ви предлагаме днес, помага на необвързаните хора да намерят своята любов в лицето на мечтания мъж или жена. Той е посветен на архетипа на женската сила у богинята на древните славяни Макош. Особено могъща е нейната сила през пролетта, когато всичко живо в природата се събужда за нов живот. Не изпускайте възможността да подобрите любовния си живот. Препоръчително е ритуалът да се направи в последните дни на април.

Станете по изгрев слънце. Излезте навън на чист въздух, като преди това вземете в едната си ръка един голям предмет, а в другата – малък предмет. Застанете с лице към слънцето, съсредоточете се върху светли мисли, свързани с любовта, която искате да влезе в живота ви, и хвърлете големия предмет вляво от себе си, а малкия – вдясно. След това се обърнете към Макош със следните думи:

„Приеми моя дар, Макош, видим, но неосезаем. Това, което можех да оставя за себе си, дадох на теб. Очаквам от теб в замяна любов, радост, щастие и здраве. Да пребъде мирът и хармонията за всички живи същества. Благодаря ти, Макош!”

След това се върнете вкъщи, изплакнете лицето си със студена чиста вода и не го изтривайте, а го оставете да изсъхне само.

Бъдете спокойни и уверени – само след няколко месеца във вашия личен живот се случат желаните промени.

Много е важно, когато ви се случи нещо благоприятно, да купите бутилка хубаво червено вино и го излейте на земята в знак на благодарност към Макош. По този начин укрепвате връзката между нея и вас и следващия път тя ще изпълни желанието ви по-бързо.

Източник: fantasiya.net

Превод: М. Петкова