УНИКАЛНА МОЛИТВА ПРОМЕНЯ ТЕЖКАТА СЪДБА НА РОДЕНИТЕ В ДЯВОЛСКИЯ ЧАС

Маг Елена

Вероятно много от вас, скъпи приятели, знаят, че 3 часа през нощта от край време се смята за часът на дявола. Според народните поверия, именно в това време на денонощието дяволът гледа спящите хора и си избира жертва. Неслучайно го наричат и часът на вещиците. Всеки маг, дори да не е много силен, може да получи положителни резултати, ако направи ритуал именно в 3 часа. Тогава и най-трудната работа дава резултат и най-безумното желание се изпълнява и всичко това е благодарение на удивителната енергийна сила на този час.

И все пак не всичко е толкова розово. Работата е в това, че

хората, родени в този час на денонощието, са обречени на тежък, изпълнен с беди и лишения живот.

Те не виждат успехи никога, както не виждат и ушите си без огледало. Хората на 3-тия час рано губят силите и здравето си, вследствие на това, че живеят много по-лошо от останалите.

Дяволският час влияе и на майките, които раждат децата си в това време.

Тези жени, по правило, дълго се възстановяват след раждането и здравето им се влошава. Имала съм случаи, когато към мен са се обръщали жени, които са на границата между живота и смъртта. Голяма част от тях споделят, че след раждането сякаш игли ги пробождат навсякъде, цялото тяло ги боли. Някои от тях дори казват, че им е минавала мисълта да сложат край на живота си. В такива случаи веднага правя диагностика дали съответната жена има магия или уроки, и ако се установи, че няма, веднага я питам в колко часа е родила детето си. Отговорът винаги е един и същ – в 3 часа през нощта. Щом „отпиша” болната от дяволския час, тя се възстановява и оздравява напълно.

В стари времена всяка баба-акушерка е знаела как да бае и да очисти от злото тези, които са родени в проклетия час. В съвременния свят обаче отдавна никой не използва услугите на тези баби – сега има родилни домове и специално подготвени лекари.

И тъй като почти никой не си спомня тези баяния, с чиято помощ може да бъдат „отписани” новороденото и родилката от убийственото влияние на дяволския час, реших да споделя с вас молитвата, която помага в тези случаи:

В името на Отца и Сина и Светия Дух. Амин.

Утоли, Господи, цялата печал и горест

от костите, жилите и всички части на тялото ми

с ножове, ръце и всички пръсти.

Утоли и махни от тук този нечестен час,

за да живее и пребъде рабът/рабинята (казвате името на бебето) твой/я

без никакви лишения и никакви беди да не познае.

Лишенията и бедите снемам, бесовете „разшивам”:

от тялото бяло, от очите ясни, от къдрите и алената кръв на (казвате отново името на детето).

Бъди лош час, но не и за нас.

Не и за тази, която роди,

не и за тази, която младенец е поела,

не и за този/тази, който/която се е родил/а и на свят Божи се е появил/а.

Махни се, лош час, далече от нас.

С огън те изгарям,

със сив дим те опушвам.

Лети, беда, към дяволската врата,

Натам лети, в ада страшен отиди.

Бъдете, дела мои, стоманени,

станете, слова мои, крепки.

Не аз говоря – Бог го казва,

не аз помагам – сам Бог помага.

В името на Отца и Сина и Светия дух.

Сега и винаги и во веки веков. Амин.

А ето и още една молитва за дете, родено в проклетия час:

Отче, Създателю, Царю на небето и Земята! Помилуй и съхрани чедото ми/кажете името на детето/, дай му благодатта на Твоята премъдрост и го дари със Своето милостиво покровителство. Опази раба/рабинята твой/я /кажете името/ от всички съблазни и му уший Своята риза да го защитава от всички беди. Бъди защита за душата и тялото му/й, да не погине рабът/рабинята твой/я от внезапна гибел от ръката на врага. Ангел-хранител му/й дари да го/я пази от всяка болест, опасност и съблазни.

Господи, просвети сърцето и душата на детето ми със светлината на Твоята премъдрост, да свети в него Твоето име.

В името на Отца и Сина и Светия Дух. Амин.