ФОРМУЛА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЖЕЛАНИЯ ОТ САН ЛАЙТ

Смята се, че тази техника е проверена и работи с 98% успех. Защо процентите не са 100 ли? Защото всичко се дава според вярата ни и това, че сте започнали да работите с техниката, не означава, че вярвате в нея с цялата си душа.

Скоро ще настъпи магическото време, когато границата между световете се стопява и идва време за вълшебства. Вълшебният период започва от 25 декември и завършва на 19 януари – достатъчно дълго време да изпълним живота си с радост и щастие.

Ето я и формулата:

Моето желание е изпълнено.

Със сила е напълнено.

Силата от Бога е дадена.

Повтаряйте тази формула не по-малко от 108 пъти подред и ще създадете особено енергийно поле, което успешно ще претвори желанията ви в действителност.

Много е важно, докато повтаряте формулата да мислите само за едно конкретно желание, защото иначе желанията се неутрализират едно друго и няма да се изпълни нито едно от тях.

Би било добре да нарисувате своето желание – когато покажете образа му, енергията се увеличава. Когато образът му изплува в съзнанието ви, насочете светъл енергиен лъч в областта между веждите си/в точката на третото око/, сърцето и слънчевия сплит. Опитайте се да задържите образа и светлинния лъч не по-малко от 3 – 5 минути, за да доминира волята ви, а не образът.

Ако успеете да направите всичко това, целта ви ще бъде постигната.

Успех!

Източник: gurrri108.pl.ua

Превод: А. Пламенова