ФОРМУЛИТЕ „АРНА ТИХ” ПРЕМАХВАТ РАЗРУШИТЕЛНИ ПРОГРАМИ

Тази формула се използва за премахване на заклинания и лоша енергия, изпратена от врагове. Ако сте урочасани или пък върху вас действа деструктивно заклинание или програма, използвайте своята формула, за да разбиете това, което ви е сторено, на парчета. Тези формули разбиват всякакви негативни програми и кодове.

Формулите „Арна тих” са 12 – колкото са и знаците на зодиака. Това са формулни ключове, които премахват от всяка зодия разрушителните въздействия и ги превръщат в пепел.

Формулата за всеки зодиакален знак се чете 12 пъти, като е препоръчително, докато четете, до вас да гори свещ и да стоите с лице на изток. Времето за изпълнение и фазите на Луната са без значение. Ако смятате за нужно, можете да прочетете своята формула и на следващия ден, за да завършите възстановяването на аурата си, но имайте предвид, че не трябва да правите това повече от 2 поредни дни, тъй като формулите имат много голяма енергия. След като сте чели формулата, трябва да минат поне 3 – 4 месеца преди да я прочетете отново. Тази технология е с изключително силни вибрации и не бива да се използва ежедневно!!!

Формулите „Арна тих” са били пазени в тайна много дълго време и едва сега е получено разрешение да бъдат предадени на хората, тъй като човечеството има нужда от очистване от всевъзможни разрушителни енергии, намиращи се в тънките тела.

Ето и формулите за всеки отделен знак от зодиака:

Овен:

„Арна-тих-тару-иг-сир-каи-саи-ман-сати-рои-ван”

Телец:

„Арна-тих-гору-си-ран-таи-ман-ури-арин-туи-сат”

Близнаци

„Арна-тих-руги-ис-кан-диа-аин-рас-каон-ион-тат”

Рак

„Арна-тих-данг-ур-тас-иан-као-тас-дони-аос-сит”

Лъв

„Арна-тих-саво-ка-исо-дин-нис-рао-сиор-оис-ват”

Дева

„Арна-тих-каос-ва-дон-ваи-сак-тон-киро-аин-хас”

Везни

„Арна-Тих-сиос -од -аон -каи -ино -мас -роун-син –сод”

Скорпион

„Арна-тих-оним-ид-наи-нор-сит-уар-трис-ким-дои”

Стрелец

„Арна-тих-арат-он-тас-наи-ори-кан-одос-кио-тон”

Козирог

„Арна-тих-отор-ин-дан-кои-амо-сот-роко-дио-рун”

Водолей

„Арна-тих-симу-руа-ран-дал-лис-тас-орит-иол-каи”

Риби

„Арна-тих-арим-суа-нан-кан-аис-кас-унар-уон-таи”