ФРАНК КИНСЛОУ: КВАНТОВАТА СИНХРОНИЗАЦИЯ ВИ ПРАВИ СВИДЕТЕЛИ НА ЧУДЕСА

– Сега много се говори и пише за „намеренията”. Книги-бестселъри, филми като „Тайната”, разказват за възможностите на „силата на намерението” и „закона за привличането”. Интересно е, че откритията, направени в рамките на теорията за квантовата физика, действително навеждат на мисълта, че колкото по-точно човек визуализира и усеща намерението, толкова повече това се отразява на резултата, при това без ограничения в желанията. Основателят на матричната енергетика Ричард Бартлет вече писа за възможните последствия от фокусирането върху определен проблем – как проблемът започва да се усилва и не позволява да на нови и нестандартни решения да го елиминират. Каква е ролята на фокусираното намерение в процеса на Квантовата синхронизация/КС/?

– Да, наистина много се говори за намерението. За някои системи е важно формиращото се намерение да бъде точно и по възможност проработено до най-малките детайли. В този случай системата дава във възможностите за избор най-добрия вариант за развитие на събитията в живота на конкретния човек, като очаква от него фокусирани конкретни действия и усилия в избраното направление.

Системата за Квантова синхронизация действа по друг начин. Участниците в процеса на КС просто се осланят на силата на Чистото съзнание. Те знаят, че безграничният източник на мирозданието има неимоверно по-голяма и обширна мъдрост по всички въпроси, в сравнение с ограничения ум на отделния човек. Намерението в КС косвено се изразява в това, че човек се обръща за помощ и решението на проблемите му се състои в безграничната мъдрост на Чистото съзнание.

– Вашето описание на КС напомня за работата на Екхарт Толе и философията „силата на настоящето”. Ако вземете тази философия, можете ли да я разработите до техника за достигане на конкретни резултати? Може ли да опишете системата КС от тази гледна точка?

– Да, именно

в това се заключава КС – силата на Настоящето в своя проявен вид.

Ние започваме да осъзнаваме невидимото Настояще и, потъвайки в неговото недвижимо изобилие, наблюдаваме как То върши вместо нас необходимата работа. Това е своеобразен път към вътрешно обогатяване и самоосъзнаване за мързеливци.

– Животът е непрестанна борба за много от нас – независимо дали ни трябват пари, работа, здраве и т.н. Би било чудесно да намерим начин или метод, който не предполага никакви съревнования, отстояващ правата ни, изобщо някакъв прост добър метод, който не изисква големи усилия от наша страна…

– Вие вече имате такъв метод – за КС не са нужни никакви усилия. Именно тогава той действа. Когато видим, че КС работи без каквото и да е вмешателство от наша страна, започваме да улавяме всички останали проблеми в живота ни – финанси, намиране на работа, отношения и т.н. – и не трябва да полагаме абсолютно никакви усилия. Това веднага ни дава огромно психическо облекчение, благодарение на което можем да съзерцаваме развиващите се събития в нашия живот, без стрес и конфликти.

Идеята за „отпускането” не е нова. Практическата технология на моменталното постигане на желаното без усилия съществува и ние я наричаме КС.

– Нека се върнем към вашата биография. Кога осъзнахте, че Чистото съзнание може да помогне за излекуване – нещо като „Еврика” ли стана, или беше спонтанно откритие?

– Помня, че бях доста дебел в този период. Разболях се и болестта ми продължи дълго – няколко месеца. Тялото и разумът ми бяха толкова изтощени, че ако трябваше да стана от леглото ми се струваше, че съм работил тежка физическа работа цял ден. Емоционално също бях изморен.

Веднъж посред нощ моят свят сякаш внезапно спря, като че ли вселената по неведома причина реши да задържи дъха ми. Външният свят продължаваше да се върти около оста си, хората и вещите си бяха както преди, но някак усещах, че зад всичко това стои безмълвието и тишината.

Открих за себе си тайната на своята същност – дълбока, всепроникваща вселенска любов, родена от самото сърце на Чистото съзнание.

Продължавах да се лекувам на физическо и ментално ниво, но дори това беше моят относителен живот – тези мои „Аз”-ове, които до придобиването на това знание ми се струваха моя живот. Зад пределите на този живот лежеше прекрасното, единното, неразделеното безмълвие на Чистото съзнание. То винаги си е било там, но преди не съм му обръщал никакво внимание. Първото, което правим за участниците в КС, е да им покажем това великолепно изпълващо безмълвие, лежащо зад пределите на „Аз”-а.

– А какво стана с болестта ви, мрака, депресията?

– Не настъпи спонтанно изцеление на духа и тялото ми. Тялото и разумът продължаваха да страдат в следващите две години. Но моята душа, вселенската ми същност, получи внезапно изцеление. Усещането за болка постепенно остана на заден план, в същото време в душата ми растеше изпълненост с хармония и покой. Моят външен живот не се промени много, в сравнение с това, което беше преди, но вътрешно аз наистина се освободих от страданията.

Това беше физическо усещане! Краката ми твърдо стояха на земята, докато душата ми свободно пореше безграничните небеса. Използвах този опит за развитието на техниката КС.

Квантовата синхронизация позволява да се интергрират съществуващият свят на хаоса и светът, изпълнен с блаженство – свят на Вселенското единство.

Този свят е съвършено удивителен, ако започнете да го сравнявате с нашата ежедневна действителност, но в крайна сметка в това няма нищо необичайно и вие ще започнете да го разбирате, когато започнете да живеете, изхождайки от Чистото съзнание.

– Можете ли да приведете примери за това как КС е оказала влияние на събитията във вашия живот? Или пък в живота на ваши клиенти.

– Квантовата синхронизация работи на всички нива. Тя работи винаги, но не винаги така, както ни се иска. Всичко опира до това, че Чистото съзнание има свой собствен разум – космическият разум, който лежи отвъд нашето ограничено съзнание.

На физическо ниво практикуващите КС пускат в ход ускорени процеси за изцеление на артрит, счупени кости и крайници, растяжения, проблеми със стомашно-чревния тракт. С две думи, ако имате проблем със здравето, КС ще го оправи.

На емоционално ниво Квантовата синхронизация ви кара да засияете. Само за няколко минути ще се избавите от стари душевни травми и емоционални разстройства. Буквално преди дни при мен дойде за КС-сесия 14-годишно момче, което от 4 години не може да се избави от силна депресия. Само с една сесия нещата напълно се преобразиха. Майка му ми благодари, че съм й върнал сина. Но е сложно да приемаш благодарности за нещо, което в крайна сметка не си направил.

Най-забележителните изменения се случват на духовно ниво. Агресивните хора ставата спокойни, отчаяните започват да виждат светлина в края на тунела, искащите получават това, което отдавна искат.

Квантовата синхронизация ще ви направи свидетели на настоящи чудеса.

– А какво усеща човек, който е дошъл на КС-сесия и преживее опита на Квантовата синхронизация?

– Човекът, който дойде при нас на КС-сесия, преди всичко ще почувства пълно отпускане, тъй като процесът на КС е съпроводен от естественото състояние на дълбок покой. След това разумът му ще придобие умиротворение. Усещането ще се засилва постоянно и тялото ще започне леко да се издига, тъй като всяка клетка на организма започва да пуска в себе си Чистото съзнание. Напълно е възможно едновременно с това разумът на участника да бъде освободен от всякакви мисли. В това състояние се ражда усещането за блаженство и радост, и се появява увереност, че в този свят всичко има най-прекрасните образи. И то действително е така.

След това аз обикновено карам партньора си по КС още веднъж да оцени значимостта на проблемите си. Резултатите винаги превъзхождат всички наши очаквания.

– Значи КС-сесията не е просто сеанс за изцеление, но и увлекателен мастер-клас, който ни обучава в това как можем да получим достъп до Чистото съзнание. В резултат на стремително нарастващата ни осъзнатост ние биваме излекувани.

– Именно. Веднага щом станете осъзнати, започва да се случва всичко останало. „Всичко останало” е черешката на тортата във вашия осъзнат живот. Това звучи малко като фраза от рекламен клип, но разбрахте идеята, надявам се. Станете ли осъзнати, вече не е нужно нищо да правите, защото след като сте Чисто съзнание, вие вече присъствате във всичко и правите всичко едновременно.

Източник: www.kinslowsystem.com

Превод: М. Петкова