Хари Баба: ЖИВЕЙТЕ И ПРЕЖИВЯВАЙТЕ МАГИЯТА НА НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ – 2 част

– А какви са новите деца – индиго и кристални? Самият Вие сте индиго. Каква е препоръката Ви към родителите, към образователната система – как да се отнасяме с тях, как да ги възпитаваме?

– Не мога да споделя информация, която да звучи като рецепта или предписание /усмихва се тъжно/ това, което мога да кажа е, че няма проблемни деца. Има проблемна образователна система. Да, вярно е, че децата, които наричаме индиго или кристални, създават проблеми на образователната система. Вярно е, че всички ние, на планетата Земя, се нуждаем от основно образование. Трябва да знаем как да четем, да смятаме, да пишем, за да можем да се справяме в живота. Но, що се отнася до нас, индиго децата или кристалните деца, като цяло не възприемаме образованието като нещо важно, което трябва да правим, защото усещаме, че няма отношение към истинския живот. Например, всички тези изкривени или объркани версии на историята, които съществуват – в зависимост от това в коя държава живееш. Тези деца не са зависими от такава пропаганда. Когато тези същества се огледат наоколо, особено докато са още много малки, разбират, че светът, в който са се родили, е едно много странно място. Не разбират желанието на многото човешки същества да контролират и да властват над другите. Не разбират и тази пристрастеност към трупането на пари и просто казват: „Чакай малко, какво става тук?” Това, което трябва да се направи, е да се открие нов подход в образованието. Трябва да се разбере, че тази масова система за „промиване на мозъци”, каквато е старото образование, вече не работи. Новите деца са неспокойни, защото разбират, че ги карат да правят нещо, което няма никакво отношение към живота. Да, имаме нужда от учени, архитекти, изобретатели, а тези нови деца имат достъп до информация, която е коренно различна, но свързана с всички тези области. А са карани да мислят по стария начин, като изобретателите, учените, архитектите от старите времена. Истината е, че

новите деца са много добри лечители и ясновидци

и имат много информация, която ние, по-старите хора, нямаме. Нашата роля е да ги окуражим да разцъфнат по своя собствен начин, а не да ги ограничаваме. По този начин биха могли да внесат много нови неща в живота ни. Не бива да им даваме хапчета и да им слагаме етикет, че са проблемни деца. Би трябвало родителите да могат и да поискат да разширят собственото си съзнание, вместо да се опитват да свият съзнанието на децата си, да ги вкарват в калъп и да ги правят „обикновени”.

– По време на Шамбала-семинарите се правят много пречиствания и препрограмиране на ДНК. Означава ли това, че ДНК не е константна величина и може да се променя?

– Да, но и двете твърдения са верни. Имаме някои основни кодове в ДНК – те са постоянни. Но много голяма част от останалата информация може да бъде променяна – в миналото това е било смятано само за някаква идея на „Ню Ейдж” обществата. Както в много други области, науката се опитва да ни догони. Много учени в областта на генетиката и изследванията на ДНК, в Русия например, са открили, че ДНК кодовете могат да бъдат променяни чрез звук, светлина, чрез обработка с различни информационни потоци, така че това не е постоянна величина. Това, което съм открил през последните 20 години е, че

когато препрограмираш ДНК, всъщност премахваш онаследени ДНК кодове –

така се ограничава проявлението на множество наследствени заболявания. Сигурен съм, че в много скоро време това ще бъде възприето от масовата наука и техниките за репрограмиране на ДНК ще станат нещо съвсем обичайно.

Можем също така да активираме допълнителни слоеве или спирали от своята ДНК.

Преди учените са смятали, че имаме 3 нишки ДНК, но според руснаците имаме 12. Сега се оказва, че е точно така. Тези допълнителни спирали ДНК имат много дълбоко въздействие върху начина, по който мислим и възприемаме света.

– Какво е мнението Ви за регресията? Хипнозата или медитацията е по-добрият метод? Необходима ли е или просто удовлетворява любопитството на повечето хора?

– Лично аз не смятам, че е здравословно да живеем в миналото – то вече си е отишло. Хората казват: “Искам да открия кой съм бил, какво съм правил и какво се е случило…” В някои случаи може да е от полза, но в повечето това е просто извинение от страна на някого да не прави нищо. Същото се отнася и до това да откриете от коя звездна система сте дошли, от коя планета. Най-общо казано, добре е да живеем в настоящия момент. Нещата се случват сега.

Трябва да живеем в настоящия момент и да открием любовта, която сме.

Какво значение има дали си бил изгорен, застрелян, удавен или обесен в миналото? Да, инциденти се случват през цялото време, но продължаваме и след тях. Защо трябва да се тормозим, непременно да разбираме какво се е случило с нас? Живейте в настоящето! Не смятам, че регресията – да живееш в друга реалност – е нещо полезно. Съветът ми е: Живейте и преживявайте магията на настоящия момент.

– Моля, разкажете ни за Пуджа-активациите.

– Пуджа-активациите, които правим, са дистанционни – т.е. изпращаме енергиите от Пуджа-активациите до хората по целия свят. Когато казвам, че изпращаме енергии към хората по света, всъщност имам предвид това, че по време на Пуджа-активациите активираме енергиите и ги реактивираме у хората. Не им изпращаме нищо извън тях, а пробуждаме спомена за определени аспекти, информация, кодове, които са в тях.

Помнете, ние сме всичко – част от цялото, сега. В съзнанието на всеки един от нас се съдържат най-различни слоеве и аспекти. Някои са били подтиснати или забравени. Това, което правим, е да ги пробудим отново. Този процес е част от служенето ни към цялото човечество, начинът, по който служим. Ако не се запишете за тези Пуджа-активации /смее се/, не означава, че няма да постигнете просветление. Това е един от начините да ви се случи, така че, не всичко е загубено!

– Как се чувствате в България?

– Обичам да идвам в България. Харесва ми енергията на страната и нейната вибрация. Харесвам енергиите на хората, които са тук. Така че мога да кажа нещо повече – обичам България.

– Какво е нужно, за да живеем в хармония със себе си и света около нас?

– Ще използвам стандартния си отговор. Този съвет не е само за хората в България, а за всички хора по света. Той е:

Моля ви, разберете, че има само един Бог, познат под много различни имена. И ви моля, не водете войни за името!

Съществува само една – единствена раса на планетата Земя – човешката раса. Нека оставим настрана различията в цвета на кожата, в различните философии и националности. Нека живеем в мир един с друг и се обичаме – нали живеем заедно! Да живеем заедно означава взаимно да се подкрепяме. Съществува само една планета Земя и всички ние живеем на нея. Трябва да се научим да живеем на нея, не да я експлоатираме и по този начин да крадем бъдещето на децата си. На планетата има изключително изобилие и няма нито една причина част от хората да гладуват или да живеят в недоимък. Нека се научим да споделяме един с друг. Ако следваме тези напътствия, светът може да се промени много бързо, да се превърне в прекрасно място.

Нина Папазова

Източник: http://www.bulgara-bg.com