Хипнотизатор си сряза вените, за да обърнат внимание на изобретението му

Хипнотизатор си сряза вените, за да обърнат внимание на изобретението му

„Антей-21” прави „осветена” вода, която лекува неврози, мании, фобии и стрес, помага и при наркомании

Повече от десет  години Ангел Георгиев разгадава тайните на окултизма, езотериката и парапсихологията. Той е факир в областта на медитативната регресия, с помощта на която човек, потънал в хипноза, е способен да опише събития, които е преживял, и да се освободи от стреса. За времето, в което практикува този метод, освен че е направил вълнуващи разкрития за живота в предишните хилядолетия, Георгиев е станал свидетел на разкази за изчезнали цивилизации и за знаменити личности, за които сме чували само от Библията.

Наскоро хипнотерапевтът оцеля по чудо след неуспешен опит за самоубийство. Феноменът, който лекува чрез хипноза, си прерязал вените с бръснарско ножче в последната събота на февруари. В предсмъртното си писмо към обществото той написал, че очаква изобретението му „„Антей-21”” да бъде използвано от бутилиращите компании за производство на

вода, която може да тушира стреса и да спре агресията.

Ако стигне до поточните  линии, уникалната технология ще върне  хармонията и хората много по-трудно ще се подават на психотронни въздействия. Към разпространените марки минерална  вода ще се прибави само една думичка “релакс”, „тонус” или „контрол” без това да влияе на цената на подобрения продукт, обяснява изобретателят след злополучния опит да се раздели с живота. Тези три вида вода са достатъчни на първо време да вкарат хората в адекватност и хармония.

Косата ми се изправи, когато Ангел Георгиев даде показания, споделя разследващият  офицер от Първо районно управление. С ледено спокойствие психоанализаторът  обяснил как хладнокръвно потопил  ръката си в легенчето с топла  вода и си срязал вените, след като изпил 200 грама ром за кураж и „упойка”. Този акт се приема като бунт срещу обществото, което не дава и пет пари за идеи и нови технологии, които може да променят бъдещето. “Искам да обърнете внимание на нещо, което е наистина много полезно за хората. С изобретението ми

успешно се преодоляват неврози, мании и фобии,

а зависимите от цигарите, алкохола, наркотиците и  хазарта могат да се спасят по-лесно  от “оковите” на порочните навици. Приятелите ми може би ще бъдат шокирани, но чрез моята саможертва исках обществото най-после да реагира и близките ми да получат възмездие за лишенията, на които са били подложени заради „Антей-21”. Над 50 000 лева похарчих, за да го създам и му отдадох 15 години от живота си, а институциите, от които зависи реализацията на революционната технология, нехаят. Затова си прерязах вените, но тъй като съм абсолютен кутсуз, не можах и това да направя както трябва и лекарите ме спасиха”, казва с болка изобретателят.

Чудотворният  апарат и “осветената” с него вода отстраняват сексуални проблеми и помагат на жени с психосоматично безплодие да станат майки. Уредът, съставен от пирамидална конструкция, аудиоплеър и електронно устройство, което подава към пирамидата светлина,

регулира  кръвното, премахва главоболието, контролира теглото и намалява болката в костите.

Светлината пулсира  с точно определена вибрация на вълната  и въздейства релаксиращо, уточнява Ангел Георгиев.

В последната седмица  на февруари той се върнал в Бургас, поканен от бизнесмени. “Дойдох с последната надежда, че нещо ще се получи, тъй като хората, които ме извикаха, имаха хубави идеи. В полицията обаче казах, че никой не е виновен. Всичко направих по собствена воля и без външен натиск и това е така. Подстрекатели няма. Разбира се, във времето много можещи хора ми обещаваха, омайваха и успокояваха и моя е грешката, дето съм се доверявал. Писахме и пращахме презентации, правихме бизнеспланове и финансови проекти. Всичко е загуба на време, празни обещания, лъжи и опити да се вземе технологията, без да се даде нищо. Накрая всичко завърши с “дай чертежите, пък ще видим” и изведнъж се депресирах тотално. Нелепо е да помагаш с години на стотици хора и накрая да попаднеш в дупка, но както се казва: „Шивачите са голи, а обущарите – боси”. Не знам как ме спасиха. Явно и Онзи горе не ме иска”, добавя с тъга изобретателят, който няколко пъти в живота си е ставал жертва на интелектуалното пиратство, но това само го е стимулирало да продължава.

/в каре/

H2O е формулата на нашето здраве

От хилядолетия  човечеството търси универсално  лекарство, което да спре стареенето, да тушира стреса и да засили имунитета. Възможно ли е обикновената вода да служи затова? Може, ако е “осветена” от инсталацията „Антей-21”, казва нейният изобретател. Близо 15 години от живота си Ангел Георгиев е посветил на творението си. H2O, според него, е формулата на нашето здраве. Както знаем, тази течност има способността да закодира и запомня информация. Когато бъде приета от човек, тя се предава на организма. Така той се отърсва от тревожността и намира хармонията.

“Наскоро разбрах, че в Русия също са създали технология за лековита вода. Веднъж дори ме попитаха защо се занимавам с това, след като руснаците го имат от 20 години. „Не знам каква е тяхната, но след като я няма на пазара, е нормално да се потърси начин и обикновените хора да се възползват от свойствата й”, обяснява откривателят, който реши да сложи край на живота си, уморен и отчаян след години блъскане в стените на консерватизма и апатията.