ХИТЛЕР И НАЦИЗМЪТ СА ДЕЛО НА РОТШИЛДОВИ – Част 2

БАЩАТА НА ХИТЛЕР Е НЕЗАКОНЕН СИН НА РОТШИЛД

Соломон Майер

Автор: Дейвид Айк

Всеки път, когато решите да правите изследване върху Илюминатите и кръвната линия, която ги владее, вие ще имате възможността да установите, че Хитлер е бил един от тях. Ето какво пише Ленгар в своята книга: “Бащата на Адолф, Алоис Хитлер бе незаконен син на Мария-Ана Шикългрубер. Доведеният баща на Алоис Хитлер /Шикългрубер/ е

Йохан Георг Хидлер, но той не е биологичен баща на Алоис…

Но, един австрийски документ се появява и доказва, че Мария-Ана Шикългрубер е живяла във Виена по времето, когато е била бременна. По това време тя е работила като слугиня в дома на барон Ротшилд. Много скоро, когато семейството разкрило нейната бременност, тя бива изпратена обратно у дома си, където се ражда Алоис.”

Информацията в книгата на Ленгар произтича от много високо равнище – от офицера от Гестапо Хансюрген Кьолер. Тази информация е публикувана през 1940 г. под заглавието “Инсайд Гестапо” /Вътре в Гестапо/. В тази информация се съдържат изследвания върху Хитлеровото родословно дърво, направени от австрийския канцлер Долфус.

Кьолер съхранява копия от документите на Долфус, дадени му от някой си Хайдрих, служител от нацистките тайни служби. По-късно той пише, че информацията, която имал, предизвикала шок със своето съдържание – “Вътре в Гестапо”, стр. 143.

Също така той разкрива:

“Вторият пакет от синия файл съдържа документите, събрани от Долфус. Дребният на ръст, но в действителност с широка душа австрийски канцлер е трябвало да може чрез този персонален информационен масив, да провери Хитлер. Не му е било толкова трудно, защото като управляваш Австрия, би могъл да откриеш данните за семейството на Хитлер, който бил роден всъщност на австрийска земя. И така, оригиналното рождено свидетелство, полицейска регистрация, протоколи и т.н. – всичко това се съдържа в оригиналния информационен масив. Австрийският канцлер съумява да свърже откъслечните частици от един невероятен и в последствие попълнен пъзел, търсейки малко или повече логическа връзка. От този пъзел се изяснява главното:

Младо момиче, бабата на Хитлер, идва във Виена и става домашна прислужница, работеща по домовете на богати семейства. Но тя скоро ще бъде нещастна. Бидейки съблазнена, скоро тя е бременна. Завръща се на село поради тази причина. Къде всъщност работи и забременява като прислужница младото девойче?

Не е чак толкова трудно да се тръгне по следите и да се открие това. Още по това време във Виена се въвежда системата на задължително полицейско регистриране. И прислужници, и чиновници, биват подлагани на глоби, ако не спазват това задължение за регистрация. Канцлерът Долфус се постарава да открие регистрационната карта. Младата прислужница се оказва, че е била на работа …познайте къде – в дома-резиденция на Ротшилдови! А непознатият дядо на Хитлер всъщност се оказва, че е бил някой, живял в тази къща по това време. При това разкритие, масивът от информация на Долфус свършва.

Правил ли е Хитлер опити да унищожи свидетелствата от тази връзка по семейна линия?

Един кореспондент изследовател пише по този въпрос: “Струва ми се, Хитлер се е досещал за тази своя връзка много преди самото си идване на власт. Подобно на своя баща, който идва в ранна възраст да търси работа в столицата, той също идва във Виена да търси късмет. След като майка му умира през 1907 г., не много дълго след смъртта й, той напуска родното място, за да замине за Виена. Там за около десет месеца се губят неговите следи. Какво се случва през тези десет месеца във Виена потънало в тайна. Но става ясно, че очевидно тогава той разбира, че има връзка с Ротшилдови, и че тогава именно неговите братовчеди са се запознали с него.

Би трябвало да се знае, че Ротшилдови, както и въобще Илюминатските фамилии, според програмите, които следват, имат много извънбрачни деца. И тези извънбрачни деца, носещи различни имена и отгледани от други семейства, са техни деца. Подобно на Бил Клинтън, за който със сигурност се знае, че е Рокфелеров потомък, роден по същия гореописан начин. За тези деца се смята, че те могат да изпълняват необикновена роля в избраното поприще за обслужване на Илюминатската кауза. Хитлер също е заченал неофициални деца, които да поддържат неговата родствена линия жива и до днес.

И така,

кой от Ротшилдови е бил дядото на Хитлер?

Моите благодарности към незнайния кореспондент, относно допълнителната информация към настоящата тема в тази статия, защото той бе направил подробен анализ за това.

Алоис, бащата на Хитлер, е роден през 1837 г. в периода, когато Соломон Майер живее сам в резиденцията във Виена. Жена му не пребивава там. Поради несполучливия брак, тя остава във Франкфурт. Синът им Анселм Соломон прекарва по-голямата част от живота си в Париж и Франкфурт, далеч от Виена и своя баща.

Соломон Майер живее сам във Виена в резиденцията, където се оказва майката на Хитлер. И вероятно той е този, който би могъл да бъде тайният баща.

Херман фон Голдшмид, син на Соломон Майер, чиновник, написва книга, в която твърди:

“…през 1840 г. Соломон Майер е бил обхванат от неудържимо влечение към млади момичета…”

Както и:

“…имал страст към млади момичета, чиито авантюри е трябвало да бъдат потулвани от полицията.”

Въпросът е, дали и бабата на Хитлер е била обект на Соломоновото желание. Още повече, че това младо момиче, което по-късно става баба на Хитлер, забременява точно в този период, работейки точно там. Като се има предвид и фактът, че самите Илюминати са завладени от желанието си да излизат на обществената сцена, където да проявяват своята власт, а самият Хитлер е точно такъв/става канцлер на Германия, започва Втората Световна война/, може да се каже, че е в центъра на конфликтите по това време. Ротшилдови от своя страна са централна Илюминатска фамилия и като такива, те също не правят изключение от стремежа да се показват като владетели, макар и скрито.

Втората Световна война се оказва изключително плодоносна за плана на Илюминатите.

Тя доведе до невиждано разрастване в създаването на глобално централизирани институции като Обединените нации и Европейската общност, сега вече Европейски съюз, както и много други, свързани с финанси, бизнес. Всъщност какво бе необходимо да се постигне? Може би да се поставят множество страни под тежестта на непосилен товар от дългове и заеми, осигурени им по толкова много линии, зад които присъстват все едни и същи – Ротшилдови.

Ротшилдови от дълго време са имали План да създадат убежище /феодално владение за самите себе си и въобще Илюминатите/ в Палестина и този План включваше манипулирането на еврейския народ до установяването му в този регион като негова родина.

Чарлз Тейз Ръсел, принадлежащ към Илюминатската кръвна линия на Ръселови, бе човекът който създаде обществото “Стражева кула”, повече известно като “Свидетели на Йехова”. Той бе сатанист, според своята съпруга – педофил, и преди всичко илюминат. Новата му религия /култ към “майнд контрол” – контрол върху съзнанието/ бе резултат на връзката му с Ротшилдови. С тях той бе приятел, тъй както приятели с тях бяха и основателите на Мормонската църква, която също бе основана от Ротшилдови, посредством Кун, Льоб и Ко. Ръсел, както и основателите на Мормонската религия, всичките те бяха франкмасони /фримасони/. През 1880 г. Чарлз Тейз Ръсел, предсказа, че евреите ще искат да се завърнат в своята родина. Това, разбира се, бе само едно предсказание от негова страна. Защо? Защото може би, той е знаел какъв е точно Планът. И така той пише на Ротшилдови, възхвалявайки усилията им да установят Родината на евреите в Палестина.

Тогава през 1917 г. се стига до известната Балфурска декларация, в която британският външен министър лорд Балфур, основавайки се на повече от половината от своето правителство, открито поддържа създаването на еврейска родина в Палестина. Сега, когато вие слушате за това, за т.нар. Балфурска декларация, си мислите, че става въпрос за някакво обществено заявление и анонсиране. Съвсем не е така.

Балфурската декларация представлява едно писмо от лорд Балфур до лорд Лайънел Уолтър Ротшилд. Изследователите казват, че това писмо всъщност било написано от лорд Ротшилд и неговият чиновник, банкерът Алфред Милнър. Важно е да се разбере това. Едно от най-значителните тайни общества на 20 век е с името “Кръгла маса”. Основата му лежи във Великобритания, но клоновете му се разпростират в целия свят. Обикновено “Кръглата маса” окончателно оркестрира връзките между Групата на Билдербергите, Съвета за Чуждестранни Връзки, Трилатералната комисия и Кралския институт за международни отношения. Колко учудващо е, че гореспоменатият лорд Балфур е бил член на тази Кръгла маса, докато Алфред Милнър е официалният водач на Кръглата маса след смъртта на Сесил Родес, а самата Кръгла маса е била основана от лорд Лайънел Уолтър Ротшилд. И така тези тримата стоят в основата на Балфурската декларация от 1917 г.

Две години по-късно – през 1919 г., стигаме до Версайската мирна конференция близо до Париж, където се събира Елитът на Кръглата маса от Великобритания и САЩ. Хора като Алфред Милнър, Едуард Мандел Хаус и Бернард Барух се срещат, за да представят своите страни на една подобна среща, решаваща как светът трябва да се промени в резултат на войната, която преди това са създали. И така, те решават да наложат непосилни репарации – плащания за Германия, като по този начин осигуряват колапса на следвоенната Ваймарска република, на фона на невероятните икономически колапси в резултат на обстоятелствата, довеждащи по-късно Ротшилд – Хитлер на власт. И това става, докато в Париж всички тези илюминати, членове на Кръглата маса се срещат в хотел “Маджестик”, за да започнат след това процес по създаване на нови образования: Група Билдерберги – Съвет за Чуждестранни Връзки – Кралски институт за международни отношения – Трилатерална комисия. Всичко това е като една мрежа. Също така

те решават във Версай, че ще поддържат теорията за създаването на Еврейската държава в Палестина.

Така, както аз съм го показал в моите книги, всеки един от тях е или принадлежащ на Ротшилдовата линия или пък е контролиран от тях.

Американският президент Уудроу Уилсън бива съветван във Версай от полковник Хаус и Бернард Барух – и двамата са клонинги на Ротшилдови и водачи на Кръглата маса в САЩ. Британският премиер Лойд Джордж има за съветник по това време Алфред Милнър, който е Ротшилдов чиновник и водач на Кръглата маса, както и сър Филип Сесан, пряк потомък на Майер Амшил Ротшилд, основателят на династията. Френският лидер Жорж Клемансо има за съветник по това време своя министър на вътрешните работи, Джордж Мандел, чието истинско име е Йеровоан Ротшилд.

И така кой мислите взема решение?

Следва…