ХИТЛЕР И НАЦИЗМЪТ СА ДЕЛО НА РОТШИЛДОВИ

Автор: Дейвид Айк

Официалната история представлява вид було, за да се скрие истината за онова, което в действителност се случва. И когато булото се вдигне, отново и отново се вижда, че официалната версия не е истинската, и че даже тя е била напълно 100 % погрешна.

Да вземем фамилията на Ротшилдови, чиято кръвна линия ги прави известни между другите имена, така както Бауерови са една изключително “черна” окултна линия в средновековна Германия. Става известно, че Ротшилдите или Ротшилдови /red-shield или rotеs-shield – на немски език “червена табела”/ са създадени през 18 век като финансова династия във Франкфурт от Майер Амшел Ротшилд.

Те дължат своето име на червената табела или хексаграма – звездата на Давид,

поставена на входа на къщата им във Франкфурт. Звездата на Давид, или Соломоновият печат, са древни езотерични символи и са свързвани с еврейската история донякъде и поради Ротшилдовото поведение. В действителност няма връзка между Ротшилд от една страна и Давид или Соломон от друга, както твърдят историческите източници.

Ротшилдови са една от водещите Илюминатски кръвни линии на планетата,

а освен това са и по потвърдени данни – виж книгата “Най-голямата тайна” shape-shifting reptilian /извънземни представители, които имат форма на “рептилоиди” – влечуги, но притежаващи способността да приемат човешка форма/.

Нека започнем с Ги дьо Ротшилд глава на династията в наши дни. Той е една от най-гротескните фигури, резултат на приложен “майнд контрол” /контрол върху съзнанието/, основан върху травма. Наистина, това е човекът на върха, под чиито заповеди страда огромно мнозинство от хора, приковани към неговата Ротшилдова империя. Бихме могли да се опитаме, описвайки тази фигура, да използваме думата зло, но ако злото е нещо което е обратното на живота, тогава Ги дьо Ротшилд е очевидно тоталното зло. В повечето случаи, той просто играе ролята на противоположност на живота. Персонално отговорен за мъките и смъртта на милиони деца и възрастни, а много често си разпределя вината заедно с тези, които изцяло е контролирал негови послушни кукли. Самият той провежда сатанински ритуали, тъй както всичките тези сатанински кръвни линии го изискват и само Бог знае колко човешки жертви стоят зад тези ритуали.

Ако това, което аз твърдя, е невярно, нека Ги Дьо Ротшилд да ме подведе под съдебна отговорност и нека разкрие очевидно обратното.

Господин Ротшилд, вие сте мултимилионер и контролирате съдилищата и медиите. Нищо не бих могъл да направя. Следователно аз мога да бъда изритан. И така, мистър Ротшилд, направете го! Нека тези твърдения станат публично достояние и нека обществото бъде известено за това.

Напоследък аз чувам, че някои ме обявяват за антисемит поради това, че Ротшилдови считат себе си за евреи. Организации като “Лигата за борба с клеветата” /ADL/, както и “Бнай Брит” полагат всякакви усилия, за да ме заклеймят по този начин, прикачвайки ми този етикет, за да ме принудят да се откажа да говоря публично относно Ротшилдови. Но колко комичен е само фактът, че и двете организации са създадени и финансирани от самите Ротшилдови! Какво комично съвпадение е това! Всъщност “Бнай Брит” означава буквално “Синове на Алианса”. Те са били основани от Ротшилдови през 1843 г. като разузнавателна “интелигентна” армия в защита на основателите си, и най-вече да разрушават всеки един опит за разкриване на истината под флага на лепнатия антисемитски етикет. Много от техните говорители открито са поддържали робството по време на американската гражданска война и днес те търсят да заклеймят някои черни лидери като антисемити или расисти. Всяка година “Лигата за борба с клеветата”/ADL/ присъжда награда “Факел на свободата” /класически илюминатски символ/ на човек, за който се смята, че им е служил предано. Веднъж тази награда бе дадена на Морис Дейлиц, близък на известния Майер Лански, престъпен синдикалист, който тероризираше Америка. Отличен избор, няма що!

Разбира се, силата на чувствата от преследването и осъждането на някой антисемит представлява зрънце пред преследването на еврейския народ от страна на нацистите на Адолф Хитлер. Разглеждането на този въпрос, както и действията на самите Ротшилдови или някоя от подчинените им организации, би трябвало в този смисъл да се нарича нацизъм или антисемитизъм, поради изчерпването на останалите наименования, каращи хората да протестират по време на една от кампаниите, организирана от Бнай Брит и Лигата за борба с клеветата. В Източна Канада имах тази възможност да ги чуя. И двете организации, повтарям, са Ротшилдови образувания, контролирани от тях.

Странно е все пак и това съм го документирал в двете книги: “Истината ще ви направи свободни” и “Най-голямата тайна”. Наистина не е за вярване, че

Адолф Хитлер и нацистите са били създадени, основани като партия, от Ротшилдови.

Именно те ги доведоха на власт в Германия, посредством оръдия като Илюминатските тайни общества, действащи в Германия: Туле обществото и Врил обществото. Ротшилдови финансираха Хитлер посредством “Бенк ъф Ингланд”, както и някои други американски и британски финансови източници – Ротшилд, Кун, Льоб – банки, които преди това бяха финансирали руската революция.

В основата на финансирането на Хитлеровата кампания и военна машина стоеше химическият гигант И. Г. Фарбен, които, имайки американско разклонение, бяха управлявани от лакеите на Ротшилдови – Вартбургови /Вартбург/. Пол Вартбург, който управлява еднолично Централната банка на Америка Федералния резерв, през 1913 г. присъства в борда на американската И. Г.

Наистина И. Г. Фарбен, осигуряваща робска работна ръка в концентрационните лагери на Аушвиц, бе поделение на Стандарт Ойл, който пък е притежаван от Рокфелерови, но в действителност

Рокфелеровата империя беше изградена със съдействието на Ротшилдови.

По този въпрос може да видите “Истината ще ви направи свободни” и “Най-голямата тайна”, където в детайли са показани някои факти.

Ротшилдови притежават също немските информационни агенции по време на двете Световни войни и така контролират притока на информация към Германия, както и информацията, която излиза от Германия. Когато Съюзническите войски навлизат в Германия, те откриват, че фабриките на Фарбен, представляващи сърцевината на Хитлеровата военна машина, не са били ударени от нито една бомба, въпреки масовите бомбардировки, както това се случва с фабриките на Форд, друг един илюминатски поддръжник на Хитлер. А в същото време останалите заводи са били изцяло разрушени от бомбардировките.

И така, силата, която стои зад Адолф Хитлер, това е силата на Илюминатите, представена от Ротшилдови в случая, тази специфична “еврейска” кръвна линия, която твърди, че поддържа и защитава еврейския народ и вяра. В действителност те използват еврейския народ и злоупотребяват с еврейското име, за да постигнат своите сатанински цели. Ротшилдови, които в действителност са Илюминати и съвсем не са чисти евреи /хазарски евреи – бел. от ред./, заплашват масата от еврейския народ със своите действия, третирайки го с невероятно презрение. За тях еврейският народ е също като останалото глобално население на земята просто добитък или стадо. Като такова, то трябва да бъде използвано в постигането на целите на плана за глобален контрол върху населението чрез поредица от колонизиращи го действия.

От една страна, Илюминатските линии се преплитат помежду си и така се съхраняват в името на тоталния контрол. От друга страна,

се прави опит за отпечатване и мултиплициране на рептилоидния генетически код върху стадото.

И наистина Илюминатите са изключително завладени от собствената си кръвна линия. Поради самия рептилоиден генетичен код, няма друг начин някой като Хитлер да дойде на власт при съответните обстоятелства, без преди това той да е станал част от тяхната кръвна линия.

Ако си направите труда да разгледате как съответната кръвна линия е завоювала позиции сред кралските, аристократичните, финансовите, политическите, военните и медиините кръгове по света, вие ще придобиете представа за действието от хиляди години, упражнявано от тях. В същото време

това е кръвната линия, която е произвела всичките 42 президенти на САЩ, включително и Джордж Вашингтон през 1789 г.

Това е кръвната линия на бъдещия победител в изборите през 2000 г. Джордж Буш, на такива политически лидери, познати от Втората Световна Война като Рузвелт, Чърчил и Сталин. Всичките те, явяващи се като фримасони или сатанисти. Манипулацията им е била винаги под контрола на Ротшилдови, както и частично от страна на другите илюминатски кръвни линии.

Можем ли да повярваме следователно, че някой може да бъде издигнат на власт като Адолф Хитлер, както и цялата военна машина под негов контрол и че този някой може да не принадлежи на тази кръвна линия?

Нека проверим. Хитлер би могъл да не е от същата кръвна линия на Ротшилдови, защото, тъй, както ние знаем, Ротшилдови се явяват защитници на еврейския народ, а Хитлер е палач на евреите заедно с комунистите, циганите и много други, които се е опитвал да елиминира. Според това мислене Ротшилдови са евреи и като такива те не могат да стоят зад направеното от Хитлер. /

Но наистина ли това е така?

Според една книга на психоаналитика Уолтър Ленгър, със заглавие “Мисленето на Хитлер”, самият Хитлер е бил не само поддържан от Ротшилдови, а нещо повече.

Той самият е бил един от Ротшилдови.

Подобно разкритие действа като шамар, хвърлящ ярка светлина върху действията на Ротшилдови и другите илюминатски фамилии в Германия, довели Хитлер до диктаторската трибуна в ролята на кормчия на нацията. Всъщност Хитлер бива поддържан от Британската Кралска Фамилия, от Замъка Уиндзор /всъщност това е немската фамилия на Сакс-Кобург-Готите/, както и тези, които включват като военен герой британския лорд Маунтботън, който е също Ротшилд и сатанист.

И така, кралските роднини в Германия, които никога не бихте допуснали, че са кръвно свързани с Хитлер, никога не биха поддържали някакъв си случайно взет от улицата, само защото тълпата скандира с ентусиазъм. Цялата тази кралска палитра от аристократи добре е знаела кой в действителност е Хитлер.

Следва…