ХОРОСКОП НА МИНАЛИЯ ЖИВОТ

Ако вярвате в прераждането, хвърлете поглед върху този хороскоп, за да разберете какви сте били в миналото и може би ще ви бъде по-леко да живеете сегашния си живот.

Ако сте родени от 1 до 7 януари, от 19 до 28 юли, от 1 до 7 септември и от 18 до 26 ноември, вие сте били блестящ интелектуалец.
Основните ви качества са били искреност и интелект. Не са липсвали и завистници на вашия гениален ум. Някои са се опитвали да ви свалят от „трона”, но това не им се отдало. Вашите пророчески визии са били дълбоко свързани с интуицията. Непрекъснато сте се стремили към нови знания и открития. Презирали сте хората с плитък ум, а най-силното ви оръжие е било справедливостта. Били сте и много взискателни не само към другите, но и към себе си.
На края на своя предишен живот сте предали своите знания и опит на малък кръг от избраници. В своя сегашен живот сте дошли с чувството за изпълнен дълг към хората. Пренесли сте много от позитивните си качества. Сега интелектът ви е много по-голям, а се стремите и дълбоко да изследвате духа. Вашето мото е: „Искам да разкрия корените на всички тайни.”
И днес свързвате интелекта с интуицията. Продължавате да сте взискателни към другите и не им прощавате слабостите. Затова във вашите любовни авантюри се стремите към съвършени отношения. Често се разочаровате от партньора, защото не умеете да бъдете толерантни към неговите недостатъци.

Ако сте родени от 1 април и от 8 до 17 ноември, вие сте били известен бунтовник.
Непрекъснато сте се стремили да откривате мистичното. Когато сте разкривали една тайна, веднага сте се спускали да откривате и други. Имали сте голяма пророческа сила и със сигурност сте се занимавали с бяла магия. Не сте понасяли авторитети и не сте се стремили да станете човек, който иска високо положение в обществото. Били сте много общителни и сте споделяли с другите своите знания и опит. Любовта ви към другите е била повече духовна,отколкото физическа.
На края на предишния си живот сте предали всички знания на хора, които са се нуждаели от помощ. Умрели сте от насилствена смърт, и то от ръката на наемник на завистливи хора.
В сегашния си живот сте авторитетна личност с критичен ум. Силно цените чувствителните и мъдри хора. Голям психолог сте и бързо разбирате с какви хора имате работа. В любовта се отдавате изцяло и затова от партньора си искате същото.

Ако сте родени от 28 май до 18 юни и от 28 септември до 2 октомври, вие сте били авантюрист с нежно сърце.
Смисълът на живота ви е бил в това да откривате неизвестни места. Като силно любопитни личности, с буйно въображение, сте се стремили да утолявате жаждата си за авантюри. Искали сте да научите много чужди езици и да опознавате много чужди култури. Свободата си сте бранили със зъби и нокти. Където и да сте се появявали, сте предизвиквали вълнения и размирици и затова хората са се страхували от вас. В любовните отношения сте разпалвали страстта на партньора си и след това внезапно сте изчезвали в неизвестна посока. Независимият ви дух е бил не само вашата сила, но и слабост – никой не можел да ви ръководи, а чувствата често ви водели до отчаяние. Мразили сте дисциплината и законите.
Края на своя предишен живот сте дочакали много спокойно. Намерили сте и партньор със сродна душа и с него сте споделили всички свои мечти.
Сега сте много независима натура с разностранни интереси. Все още се стремите да откривате нови хоризонти и много ви е трудно да се установите на едно място. В любовта отново търсите сродна душа.

Ако сте родени от 11 до 31 март, от 18 до 29 октомври и от 19 до 31 декември, вие сте били голям оратор.
Били сте много остроумен стратег, с големи ораторски способности. Със своите речи сте пленявали сърцата
на слушателите си. Дори царете и лидерите са търсели вашата компания и съвети. Слабостта ви – вашето романтично и влюбчиво сърце. Любовта сте изживявали тялом и духом и повече сте давали, отколкото получавали. Затова не е чудно, че след всеки любовен крах сте ставали отмъстителни. Разочаровани в любовта, вие отново сте се връщали към своите ораторски занимания, а там вашите добри приятели ви спасявали от самотата и монотонността.
Краят на вашия предишен живот е бил много хубав – намерили сте любовта на живота си и сте получили пълно материално и духовно богатство.
В сегашния си живот продължавате да имате ораторски способности и търсите още по-силна връзка с околните. Не понасяте хората с бедна душа. За приятелството давате всичко и винаги може да се разчита на вас. В любовта сте подозрителни и много ревниви.

Ако сте родени от 9 до 27 май и от 29 юни до 13 юли, вие сте били образован мъдрец.
Стремили сте се хората да се възхищават повече на мъдростта ви, отколкото да получите добро обществено положение. Много добре сте знаели, че славата е меч с две остриета. Били сте строги към себе си и не сте си разрешавали да правите грешки. Сигурно сте изгубили някой скъп приятел и веднага след това сте осъзнали, че смъртта не е само физическа, но и духовна проява. Останалата част от живота си сте посветили на науката и мъдростта. Единствената ви радост са били резултатите от научните ви изследвания. Така сте дочакали и края на предишния си живот. В сегашния живот сте много недоверчиви спрямо хората. За да приемете другите, те трябва непрекъснато да ви се доказват. Продължавате да бъдете авторитетна личност, с добро реноме. Не понасяте бъбривците и еснафите. Приятелството за вас е светиня и сте предани приятели. В любовния живот търсите вярност, нежност и романтичност.

Ако сте родени от 20 април до 8 май и от 12 до 19 август, вие сте били безмилостен завоевател и покорител.
Грандоманията и желанието да налагате своята воля над другите -това са най-характерните ви черти през миналия живот. Имали сте качества на водач и много бързо сте успели да се издигнете на върха на обществената стълба. Затова сте имали и множество противници. Били сте безмилостни към неприятелите си и тежко на този, който е заставал на пътя ви към целта. Рискувайки, сте постигнали големи резултати. От вашия ум са се страхували всички, дори кралете. В любовта сте били открити и прями и всеки, който злоупотребявал с чувствата ви, много съжалявал. В края на предишния си живот сте предали своите знания
и власт на синовете си. Вероятно сте умрели от раните, нанесени ви от множеството неприятели.
В сегашния си живот мразите и властта, и авторитетните хора. Стремите се към тишина и хармония. Жаждата ви за свобода е толкова силна и непрекъснато търсите нови авантюри. В любовта сте много ревниви, но винаги сте готови да дадете от себе си за личност, която ви омагьоса с нежност и чувства.

Следва…